Opiekun Typerów Mistrz Yoda 901 Opublikowano 13 Września 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Nick: @ Darth Vader Czego dotyczy propozycja: Możliwość dokładanie ogłoszeń (tych kolorowych) przez @ Opiekun Redakcji, @ Opiekun Typerów Co by wprowadziła: Mniej zawracania dupy rangą mod+, a użytkownicy mieliby informacje o aktualnych wydarzeniach. Opis: Z tego co pamiętam funkcja ta dostępna jest w panelu moderatora, do którego i tak w części mamy dostęp. Jeśli dokładacie te ogłoszenia poprzez ACP, to nie było tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Grafikow Cycu ;] 213 Opublikowano 13 Września 2022 Opiekun Grafikow Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jednak bym zostawil to pracy moderatorom, bo jednak jakby wszyscy mieli do czegos dostep to wkońcu któraś z rang byla niepotrzebna, bo by nie miała obowiązków, a ponadto, z tego co wiem to w ogłoszeniach powinny być tematy najważniejsze, i najbardziej istotne. Gdyby taki dostep wpadłby komuś od moderatora w dół, niepotrzebny spam by sie stworzył na tle estetyki oraz ilości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 901 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 8 minut temu, Cycu ;] napisał: Gdyby taki dostep wpadłby komuś od moderatora w dół, niepotrzebny spam by sie stworzył na tle estetyki oraz ilości. Opiekun Redakcji/Typerki to raczej nie byle kto? Po za tym obydwoje z obecnych tych osób jest również Organizatorami konkursów, które jak wiadomo też warto promować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Grafikow Cycu ;] 213 Opublikowano 13 Września 2022 Opiekun Grafikow Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 6 minut temu, Darth Vader napisał: Opiekun Redakcji/Typerki to raczej nie byle kto? Po za tym obydwoje z obecnych tych osób jest również Organizatorami konkursów, które jak wiadomo też warto promować Oczywiście, ale po co zabierać moderatorom obowiązki, skoro i tak nie mają dużo obowiązków bo większość robią czerwoni, a czy ja powiedziałem, że to byle kto? Nie dodawaj sobie moja prośba taka :). Organizatorzy jako ranga poniżej moderatora powinni mieć dostęp do tego, nikt inny, nie wystarczą wam tematy które i tak są promowane w panelu bocznym? Po co syf robić i promować wszędzie gdzie tylko sie da, jeżeli wystarczy wam blok po prawej stronie. Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 266 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dla mnie zbędne w sumie, aczkolwiek. @ POLKES @ Miley jak tam uważacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weeeeerkaaaaa 35 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 zbędne, ale jeżeli już to bardziej redakcji niż typerowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 804 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Lepiej by moderator na tym czuwał 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 804 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi