WilQ. 244 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Kolejna nominowana osoba: @ Abrams Na zadawanie pytań macie czas do: 17 września 2022r. do godz. 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Jesteś młody? [A] - Nie, stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 [Q] Jesteś młody? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 322 Opublikowano 12 Września 2022 1337 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 [Q] Co przyciągnęło cię na nasze forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 [Q] Czemu śmierdzisz jadem? [Q] Dlaczego obrażasz @ Wahnsinn , mimo że jest lepszy od ciebie? [Q] Chciałem Ci dać bana, ale nie mam już rangi, a ty kogo byś zbanował? [Q] Kiedy zostałeś pokemonem @ RIDE! ? Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 828 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 [Q] Kiedy nauczysz się grać w lige? [Q] Kiedy wywiad? [Q] Czm Twoje ulubione słowo to "ssij"? XD [Q] Kochasz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 17 Września 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 [Q] Czemu Paulinka wolała mnie? [Q] Czemu Twoja mama do mnie wydzwania i mówi, że chciałaby takiego syna? [Q] Czemu ciągle próbujesz mnie naśladować, nigdy nie będziesz tak wspaniały jak ja. [Q] Dlaczego jesteś gownem w lola? [Q] Dlaczego Twoim jedynym sukcesem życiowym to było zajarać fetę? [Q] Dlaczego po 7 latach ćwiczeń nie masz nawet 40 w łapie? [Q] Kiedy mnie przeprosisz za swoją arogancje? [Q] Kiedy Anonim Ci mamę wypuści z domu? [Q] Co czujesz do Anonima? [Q] Dlaczego robisz w jakiejś fotowoltaice jak brudny robak. [Q] Dlaczego boisz się 1v1. [Q] Dlaczego nie płacisz alimentów na dziecko? [Q] Dlaczego wróciłeś do Paulinki. [Q] Kiedy liga. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 382 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Czemu raptorki są silniejsze od Ciebie? Jak to jest brać sterydy i dalej być zalanym jak Wrocław w 97? Jak to było z tą Anszelą? Abramek zagramy w lola? Poka d00pe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 244 Opublikowano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dziękujemy za zadawanie pytań! Proszę @ Abrams o odpowiedzi na pytania w osobnym poście! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi