Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p00f 845 Opublikowano 11 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Nick: @ Oshee Boss Kociego Gangu Ranga z której rezygnujesz: Administrator oraz Technik Forum Powód rezygnacji: Uważam, że spełniłem swoją rolę w 100%, ta decyzja wpływa na wszystkie sytuacje jakie były, a że nie szukam żadnych zaczepek ani nie chcę dram na forum chciałbym uczestniczyć już tylko "z boku" wszystkiego. Wiem, że wiele osób się teraz na mnie obrazi, ale cóż realia są jakie są. Nie chcę mówić, że to wina administracji i proszę się tym nie sugerować. Z forum się nie żegnam, bo mam pod opieką serwer Discord. ;P 2 3 7 1 2 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Dziękujemy za Twój wkład. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 756 Opublikowano 11 Września 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Dziękuje za współpracę!!!! Byłeś najlepszy!!! 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi