Superfk 590 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nick: @ Superfk Ranga z której rezygnujesz: @ Redaktor Powód rezygnacji: Więc tak chciałbym bardzo podziękować @ kajusia , że mnie bardzo dużo nauczyła co robi w redakcji przez 1 miesiąc i 7 dni bardzo mi się współpracowało. @ Emmanuel Macron dziękuje Ci za spędzony zemną czas w redakcji to była bardzo dobra i owocna współpraca. @ RIDE! bardzo dziękuje, że jako z nie licznych we mnie wierzyłeś, byłeś bardzo dobrym właścicielem trzymaj się. No i oczywiście chciałbym podziękować innym, że trzymali zemną towarzystwo. Rezygnuje głównie ze względu na brak czasu z powodu szkoły bo jestem w klasie maturalnej i nie wyrabiam z czasem i jeszcze zajmuję się serwerami i ost prawie w ogóle czasu nie mam na redakcję, a nie chcę blokować miejsc dla innych chętnych. @ POLKES tobie też dziękuje za dobre pomysły :). 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin archonek 1 052 Opublikowano 10 Września 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi