Troll 876 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Witam was serdecznie w moim pierwszym wywiadzie i także pierwszym na tym forum czytania nie będzie za dużo ale zawsze coś małymi krokami do przodu Przed wami nasz REDAKTOR @ Emmanuel Macron REDAKTOR- @ Troll RESPONDET- @ Emmanuel Macron No to przejdźmy do wywiadu Cześć, chciałbyś wziąć udział w wywiadzie aby użytkownicy więcej się o tobie dowiedzieli? Witam, bardzo chętnie Dobra zacznijmy od przybliżenia twojej osoby jak masz na imię i ile masz wzrostu ? Mam na imię Norbert, mam 19 lat i mierzę 178cm. Jestem przepotężnym catboyem. Masz jakiś pseudonim/przezwisko? Rydzom pochodna od nazwiska Masz jakieś zainteresowania ? Do moich zainteresowań należy DH, uwielbiam też wyskoczyć ze znajomymi na miasto i zrobić jakiegoś urbexa. Jak oceniasz pracę forum i także co byś poprawił? Forum funkcjonuję świetnie, jednak parę rzeczy bym zmienił. przede wszystkim kolor rangi @ Redaktor na różowy, dodał emotkę z Królową Elżbietą II, oraz usuną limit emotikon w jednym wpisie na cb. Osobiście jestem tego samego zdania i także zmienić kolor rangi na różowy. Na jakim serwerze ci się najlepiej gra? Zdecydowanie najlepiej gra mi się na deathrunie, jednak ostatnio mam mało czasu na granie, więc siedzę głównie na sieciowym dc Na deathrunie bardzo mi się dobrze gra oraz na dd2 musimy się spotkać na dethrunie :> Czas na szybkie strzały Kogo byś awansował na [email protected]? Tego kurwika @ Abrams Kogo byś zdegradował ? @ Wahnsinn XD Kogo byś awansował na różne rangi minimum 3 osoby @ Superfk na moderatora @ Oshee Boss Kociego Gangu na Head Admina @ Emmanuel Macron na @ Właściciel Ulubiony kolor ? Różowy Ulubiony Fast Food ? Kebab Chciałbyś kogoś pozdrowić? Mojego Foxboya Bardzo fajnie mi się robiło z tobą wywiad @ Emmanuel Macron mam nadzieje że tobie mi też Następny wywiad napewno będzie dłuższy :>. pozdrawiam serdecznie Edytowane 12 Września 2022 przez Troll 3 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin patryczekogf 278 Opublikowano 10 Września 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Fajny wywiadzik, lecz dosyć krótki, ale oczywiście na +. 1 1 𝙳𝚊𝚛𝚔𝚗𝚎𝚜𝚜 𝚝𝚞𝚛𝚗𝚜 𝚝𝚘 𝚍𝚞𝚜𝚝 𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚗𝚎, 𝚋𝚞𝚝 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚕𝚎𝚊𝚟𝚒𝚗 𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚕𝚎𝚏𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚞𝚜 𝚃𝚛𝚢𝚗𝚊 𝚌𝚑𝚊𝚜𝚎 𝚊 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚒𝚗, 𝚋𝚞𝚝 𝚠𝚎'𝚕𝚕 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚏𝚎𝚎𝚕 𝚒𝚝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 266 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 minuty temu, Troll napisał: Mam na imię Norbert Gierczak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol JoK3R 312 Opublikowano 10 Września 2022 Psychol Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wywiadzik fajny tylko dlaczego taki krótki? Przez Troll, 10 Września 2022 pierwszy wywiad a rzeczywiście mógłby być dłuższy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 3 minuty temu, Troll napisał: @ Oshee Boss Kociego Gangu na Head Admina Muszą mnie przekupić srogo, bym stanął na tym Head Adminie. Wywiad trochę za krótki, ale poczucie humoru ma. 1 1 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 10 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 fajny krótki wywiad na początek ++ 2 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 godzinę temu, Troll napisał: @ Superfk na moderatora piękny wywiad 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 10 Września 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ciekawy wywiad miło się czytało dobra robota i pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 245 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Z tym kolorem nawet lekko się zaśmiałem 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 606 Opublikowano 11 Września 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wywiad, chodź dość krótki to treściwy i z poczuciem humoru. +za zrobienie wlasnej grafiki + za starania + za estetyke + za forme przeprowadzenia wywiadu 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 876 Opublikowano 17 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi