diegoez20 313 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) Rodzaj Grafiki: Sygnatora oraz avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : jakieś kozak auto na sygnaturze coś z bajki jak wytresować smoka Napisy: diegoez20 najlepszy podrywacz tylko w sygnaturce a na avatarze sam nick i napis król podrywaczy Kolorystyka:dowolna Wymiary:forumowe Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak Poczekam jeszcze ja grafików Edytowane 7 Września 2022 przez diegoez20 Przez turki geng, 7 Września 2022 Jedno zlecenie - Jedna grafika. To zlecenie jeszcze Ci podaruje, ale w następnym pamiętaj, że możesz poprosić tylko o jedną grafikę. 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu. 13 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 1 1 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Nie kumam gdzie ma być jak wytesowałem smoka a gdzie furka XD ? Edit: jeżeli ma być coś takiego to najs jeżeli chcesz avka coś w podobie lub ci się spodobało to pisz :) Edytowane 7 Września 2022 przez wieszak_zdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 20 godzin temu, wieszak_zdr napisał: Nie kumam gdzie ma być jak wytesowałem smoka a gdzie furka XD ? Edit: jeżeli ma być coś takiego to najs jeżeli chcesz avka coś w podobie lub ci się spodobało to pisz :) Auto to avatar @ turki geng nigdy nic nie mówiłeś i robiłeś xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 @ diegoez20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Dzięki do zamknięcia wszystkie są hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi