pazik 0 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Nick[z serwera]:Pazikk STEAM ID: na razie nie mam ale bedzie w tym tygodniu kupine Wiek:22 w tym roku Znajomość AMXX [1-10]:6.7 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Pazikk/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty:hmm miałem troche swoich serwerów myślę że coś pomogę ogarniania na serwerze np banowanie dużo cziterów co duzo ich lata i co tu powiedzieć może sie przyda kolejny jakis admin Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: oj tak ja tylko dd2 ziomki Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?:tak umiem i to dobrze Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: na pewno coś przyjdzie do głowy :v Kontakt:DC lub Ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 858 Opublikowano 6 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Aktualnie na nie. -konto pod podanie - w sumie to rzadko widuje - GT -steam. Powiedz trochę, daj się poznać, ogarnij steam, popraw GT i wtedy składaj 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Dobry troll nie jest zły. na NIE. Przecież ty chlopie 2 razy byłeś na serwerze w ciągu miesiąca . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek w formie 7 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Na ten moment na NIE. - Pierwszy/drugi raz Cię widziałem dzisiaj na serwerze. - Steam - GT Wpadaj częściej do Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 mój glos jest na nie. -GT -Konto pod podanie - widziałem z 2 razy - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi