ProBroDziku 38 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Imię: Kacper, Bożydar Wiek: 16 Dlaczego Ty?: Jestem bardzo pomysłowym, odpowiedzialnym chłopakiem i bardzo kulturalnym. Robię czasami konkursy i jestem zazwyczaj aktywny na socialach. Posiadasz doświadczenie na stanowisku Redaktora FP?: Jestem byłym redaktorem fp na innej sieci. Znajomość zasad (ortografii, gramatyki i interpunkcji): Same 3 i 4 miałem rok temu z Polaka w 1 technikum, więc nie najgorzej ale w skali od 1-10 to 7 Kontakt: FB, Discord, Instagram, forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursula von der Leyen 538 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jestem na TAK + Gość dał się poznać z dobrej strony na dc + umie w polski + doświadczenie + chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weeeeerkaaaaa 35 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Na tak +wiek +chęci +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 6 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Neutral - krótko na forum jesteś + (niby) doświadczenie + chęci 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek 243 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jestem na nie - -konto od nie całych 2 tyg -Podanie bardzo słabe jak na stanowisko R.FP "] -wiek 1 1 "Piękny świat, lubię zapomnieć, że zło nas dosięga Wystarczy łza, czujności brak nigdy nie zwycięża" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papież Franciszek Nowy. 934 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Bezstronny: + Wiek +Chęć pomocy + Chęć rozwoju i bycia kimś 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 639 Opublikowano 7 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Neutral z przewagą na tak + chęć pomocy + doświadczenie - staż na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 601 Opublikowano 9 Września 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Hejka, napisz do mnie na dc, dam ci krótkie zadanie i po jego ukończeniu dam odpowiedź. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 601 Opublikowano 14 Września 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi