burgir 74 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Wiek: Nie potrzeba, mutacja jest :) Imię: Adaś Lvl: 4 Dlaczego ty: Ponieważ jestem bardzo znany z tego że lubię poznawać nowych ludzi. Jestem miły i pomocny oraz umiem ładnie śpiewać chryzantemy złociste, pozdrawiam. Regulamin 0/10: 8/10 1 2 1 " Olsza to marka bez własnego loga, Pierdole znaczki proszę nie metkujcie mnię, Chodź tu się liczą czyny a nie słowa, Posłuchaj proszę, bo chciałbym powiedzieć ci że. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Tomek1998 59 Opublikowano 6 Września 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Aktualnie jestem neutralny lecz z małym naciskiem na Minus -Podanie nie zbyt przekonujące(mogłeś się bardziej rozpisać) -Nie kojarzę abyś dużo się udzielał na kanałach Discorda -Wiek (?) wg wzoru to min 16 lat +Chęć pomocy +Regulamin Daj się bardziej poznać ludziom,zacznij bardziej się udzielać na Dc i spróbuj za jakiś czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Neutral. Niewidoczny na Discordzie, nie widziałem byś zamienił więcej słów niż 10 na tym DC. Bądź bardziej aktywny, daj się zapoznać administracji i ludziom. 12 godzin temu, burgir napisał: Ponieważ jestem bardzo znany z tego że lubię poznawać nowych ludzi. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixlise 3 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Jestem neutralny.. chociaż średnio przekonany. Nie kojarzę byś się jakoś udzielał na serwerze discorda, a samo podanie trochę uszczuplone (wiek?). Chciałbym wierzyć w twe słowa, więc daj się poznać ludziom i bądź bardziej aktywny, a potem zobaczymy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 639 Opublikowano 8 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Twoja ostatnia wiadomość na serwerze była napisana 05.09, później już 0 jakiejkolwiek aktywności. Uaktywnij się na discordzie i spróbuj ponownie za tydzień. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 639 Opublikowano 8 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi