Anusiak 782 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @ O N N A [Q] - Co myślisz o krowach [A] - myślę że to dobre żarełko @ diegoez20 [Q] - Lubisz placki? [A] - Oczywiście [Q] - Jakie danie lubisz najbardziej? [A] - Spaghetti [Q] - Co lubiłeś robić w dzieciństwie [A] - bić się patykami z kolegami [Q] - Ile lat? [A] - co ile lat ?? jeśli ile lat mam to 19 [26 września 20] [Q] - ile najwięcej na imprezie wypiłeś alko? [A] - rzadko co chodzę na imprezy i tego tak nie liczę [Q] - jak byś miał komuś dać awans kto by to był?/ a jak degrada to kto ? i na kogo? [A] - to tak AWANS: @ blaze @ Junior Admin @ kajusia @ Junior Admin @ Oshee @ HeadAdmin @ Wahnsinn @ Właściciel DEGRADY: @ Miley @ HeadAdmin @ BoxdeL @ Psycha siadła xD [Q] - Masz dziewczynę? [A] - powiem tak jeszcze nic oficjalnego @ turki geng [Q] - Skąd pomysł na nick [A] - Click @ Oshee [Q] - Co uważasz o @ RIDE! & @ POLKES [A] - 2 głąby które się dają targać za nos [Q] - Kto do bana? [A] - JA [Q] - Czemu nie masz bana? [A] - IDK ty też nie masz i masz rangę @ chinczyk [Q] - Diego do bana? [A] - jak zasłuży to tak @ WilQ. [Q] - Jakie są twoje zainteresowania [A] - Dzi*ki dragi lasery [ a tak serio to piłka nożna / koszykówka/ dziewczyny] [Q] - Czy pasjonuje cię motoryzacja [A] - Owszem nawet sam robię swój samochód [ Tuninguje ] [Q] - Jaką markę auta najbardziej lubisz [A] - za dzieciaka zawsze było BMW i zmieniało sie ale jak tera kupiłem bete to zostaje beta [Q] - czy zmienił byś coś na sieci [A] - Tak prawie wszystko zaczynając od nie których osób [Q] - Jakimi sportami się interesujesz i dlaczego? [A] - Piłka nożna - od 1 podst. gram w nogę Koszykówka - również oraz fajnie mi się w nią gra @ blaze [Q] - Czemu nie broniłeś się przed kopem na wątrobe [A] - trochę ciężko wyprowadzić coś bez możliwości złapania oddechu [Q] - Kiedy przyznasz się do cheatowania w CS:GO [A] - pierw musiał bym Cheatować [Q] - Kiedy GRID? [A] - moge nawet teraz [Q] - kiedy jakieś duo q w lolu [A] - z tobą nigdy trollu jeden [Q] - Wbijesz platyne w tym sezonie [A] - Chyba nie [Q] - Jak to jest abusować Viego i przegrywać rankedy [A] - gram z tobą to wiele wyjaśnia [Q] - Czemu @ .DODO chce wysadzić twoje krowy? [A] - nie wiem musi sobie czymś podboostować ego [Q] - przesłuchasz to całe? [A] - yyyy PUDI PUDI, może kiedyś tak teraz to już nie XD [Q] - Przyjeżdżasz do mnie w październiku?? [A] - byc może październik albo listopad Nominacja pada do @ Wahnsinn 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 3 minuty temu, BoxdeL napisał: @ Oshee @ HeadAdmin Dobra to robimy kocią misję . Poruszam szybciej swoimi łapkami i złapię tą gwiazdkę! Wybrnałeś z odpowiedzi gratki. xD Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 supcio odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejzu blaze 650 Opublikowano 4 Września 2022 blejzu Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 godziny temu, BoxdeL napisał: [Q] - kiedy jakieś duo q w lolu [A] - z tobą nigdy trollu jeden Czyli ugadani na jutro? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 5 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Zadowalające odpowiedzi dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 245 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Ładne odpowiedzi . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi