aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Nick: `Silna<3 STEAMID: STEAM_0:0:236496351 Serwer: Jailbreak Data zdarzenia: 04-09-2022 Link do bana: Demka nie będzie bo nic nie działa na tym serwerze @HLTV na urlopie jest niestety i nie miałem shadowplaya właczonego bo bym to nagrał. Opis sytuacji: jb_russia czy coś takiego ,wieczorem . Był freeday policja nas wypuśćiła bo była niedziela , mam prawo jazdy i sobie jade na mecz, przy parkingu miałem wypadek drogowy i rozwaliłem jakiegoś kibica chyba , oczywiśćie nie robiąc to celowo , ale spokojnie nic mu się nie stało lekarż powiedział że wszystko w porządku. :)) i jakiś administrator o nicku @ Shock czy chuj wie co on ma bo sobie dodaje szlugi kiedy chce i ile chce mnie zbanował na zawsze :)) 1 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 290 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @ Shock wyjaśnisz sytuacje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock 137 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 No ogołem to gosc mial dostac bana na 30minut za teamkilla jak wiadomo na serwerze czasem cos sie popsuje i dajac bana na 30minut dostal perma zgłaszałem właścicielowi by dał ub =D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 290 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi