kamilek w formie 7 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: kamilek w formie /ツ/ STEAM ID: STEAM_0:1:169891978 Wiek: 20 Znajomość AMXX [1-10]: 5 Link do GT: Początkowo grałem pod innym nickiem niż aktualnie także podaje GT z pierwszego nicku https://www.gametracker.com/player/smakosz Piwaa/51.83.214.206:27015/ Oraz aktualny nick https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=a2FtaWxlayB3IGZvcm1pZSAv44OELw%3D%3D&host=51.83.214.206:27015 Dlaczego Ty: Dawno dawno temu, lecz byłem adminem uważam, że nie szło mi to najgorzej więc być może warto sobie przypomnieć i dawać radochę z gry innym :) Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Mimo tego jak dawno to było, ale TAK! Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wystarczająco by pozbyć się noobków z serwera i umilić grę innym oraz utrzymać porządek :) Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Kulturkę, miłą atmosferę, porządek na serwerze. Kontakt: Steam, msg Edytowane 2 Września 2022 przez kamilek w formie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Masz moje tak. + Jest aktywny + zgłasza i to prawidłowo :) + Amxx ale zawsze może być lepiej. + Przzyda mi się kolejna para rąk do pomocy 🤣 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 No więc kolega posiada cechy według mnie. + Asertywność + Bezinteresownsc (altruizm) +Dokładność + Dobrodusznosc + Empatia + Gościnność + Grzeczność + Komunikatywność + Lojalność + Obowiazkowosc + Pomysłowość + Pracowitość + Punktualność + Samodzielność (zaradnośc) + Sumienność + Szczerość + Troskliwosc + Uczciwość oraz uprzejmość + Wiarygodność + Wielkodusznosc + Wyrozumiałość + Zdyscyplinowanie + Życzliwość Jestem na tak + wiek + ogarnięty + aktywny + Powyższe cechy 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin PETUWERTOMARKA 825 Opublikowano 2 Września 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Masz ode mnie na TAK +Wiek +GT +Zgłasza mnie czasami, ale to przymknijmy. +/- doswiadczenie. +chęci 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Jestem na tak + GT + Steam + Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Jestem na tak + aktywność + wiek + steam + chęci + GT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś się pw 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi