kukuryku 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nick: apostrof STEAMID: VALVE_1:0:1409555902 Serwer: only dd2 #1 Data zdarzenia: 31 sie 2022 - 12:09:20 Link do bana: http://psychasiada.banik.pl/ban_list.php?bid=370 Opis sytuacji: no ogolnie sprawa wyglada tak ze raz juz dostalem bana wczoraj i zostalem odbanowany, dzis na chilku wbijam i kolejny ban, nie ukrywam zdziwilem sie bo miedzy unbanem a terazniejszym banem minelo zaledwie kilkanascie godzin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) ale grałeś na aktywnym banie teraz ? bo grałeś o 11 @ kukuryku sory moja pomyłka Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Troll 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuryku 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Troll napisał: ale grałeś na aktywnym banie teraz ? bo grałeś o 11 no nie gralem na aktywnym banie jak dostalem unbana hah 4 minuty temu, Troll napisał: ale grałeś na aktywnym banie teraz ? bo grałeś o 11 @ kukuryku sory moja pomyłka luzniutko kazdy moze sie pomylic <33 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Dostałeś bana, ponieważ po dłuższym czasie obserwowania zauważyłem, na ESP że idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika + celownik przeskakuje na głowe, gdy zaaktualizuje się HLTV pobiorę demko i dodam. Dodałbym swoje, lecz z niewiadomych powodów nie mam możliwości nagrywania dema w cs. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuryku 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 minutę temu, towar w strzykawce napisał: Dostałeś bana, ponieważ po dłuższym czasie obserwowania zauważyłem, na ESP że idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika + celownik przeskakuje na głowe, gdy zaaktualizuje się HLTV pobiorę demko i dodam. Dodałbym swoje, lecz z niewiadomych powodów nie mam możliwości nagrywania dema w cs. "idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika" ogolnie jak sie gra dlugo w cs'a to sie zna dobrze mape szczegolnie taką jaką jest dd2, wie sie gdzie moze byc przeciwnik wiec wcelowujesz sie w sciane mniej wiecej gdzie moze stac przeciwnik, wychylasz i masz przewage ;d . okejka to czekam ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 18 minut temu, kukuryku napisał: "idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika" ogolnie jak sie gra dlugo w cs'a to sie zna dobrze mape szczegolnie taką jaką jest dd2, wie sie gdzie moze byc przeciwnik wiec wcelowujesz sie w sciane mniej wiecej gdzie moze stac przeciwnik, wychylasz i masz przewage ;d . okejka to czekam ;3 dobra, po analizie dema przepraszam za niedopatrzenie u mnie na monitorze może było to wrażenie "latającego" celownika po głowie gdzie przeskakiwał link do dema https://mega.nz/file/HQ4CHaaD#7VHt3p3-RD6NBR2l4dn0R830Zs7AzInKWhV-7vyHn7U już odbanowany 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuryku 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, towar w strzykawce napisał: dobra, po analizie dema przepraszam za niedopatrzenie u mnie na monitorze może było to wrażenie "latającego" celownika po głowie gdzie przeskakiwał link do dema https://mega.nz/file/HQ4CHaaD#7VHt3p3-RD6NBR2l4dn0R830Zs7AzInKWhV-7vyHn7U już odbanowany chill nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja male wpadki, dzieki i milego dzionka ;3 ogolnie nadal bana jeszcze mam ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 12 minut temu, kukuryku napisał: chill nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja male wpadki, dzieki i milego dzionka ;3 ogolnie nadal bana jeszcze mam ;( pokazywało mi że steam id nie jest już zbanowane, poproś kogoś aby odbanowal bo mnie na dany moment nie ma w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukuryku 6 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Teraz, towar w strzykawce napisał: pokazywało mi że steam id nie jest już zbanowane, poproś kogoś aby odbanowal bo mnie na dany moment nie ma w domu. dobra sproboje ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop PETUWERTOMARKA 814 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi