Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] apostrof

kukuryku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  apostrof
STEAMID:  
VALVE_1:0:1409555902

Serwer:  only dd2 #1
Data zdarzenia:  
31 sie 2022 - 12:09:20
Link do bana:  

http://psychasiada.banik.pl/ban_list.php?bid=370

Opis sytuacji:  no ogolnie sprawa wyglada tak ze raz juz dostalem bana wczoraj i zostalem odbanowany, dzis na chilku wbijam i kolejny ban, nie ukrywam zdziwilem sie bo miedzy unbanem  a terazniejszym banem minelo zaledwie kilkanascie godzin. 

• Lubie to ! 1

ale grałeś na aktywnym banie teraz ? 

bo grałeś o 11 

@   kukuryku sory moja pomyłka 

Edytowane przez Troll
  • Lubie to ! 1
  • kekw 1

837960127_TROLL(9).gif.fee0da42f02d4a9b44b6f31151262638.gif.95ed5f56ca0526f78a46677d594f5cd7.gif

Życie jest nudne ♤♡

:roza::roza::roza:

1 minutę temu, Troll napisał:

bo grałeś o 11 

no nie gralem na aktywnym banie jak dostalem unbana hah

4 minuty temu, Troll napisał:

bo grałeś o 11 

@   kukuryku sory moja pomyłka 

luzniutko kazdy moze sie pomylic <33

• Lubie to ! 1

Dostałeś bana, ponieważ po dłuższym czasie obserwowania zauważyłem, na ESP że idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika + celownik przeskakuje na głowe, gdy zaaktualizuje się HLTV pobiorę demko i dodam. Dodałbym swoje, lecz z niewiadomych powodów nie mam możliwości nagrywania dema w cs.

• Lubie to ! 1

1 minutę temu, towar w strzykawce napisał:

Dostałeś bana, ponieważ po dłuższym czasie obserwowania zauważyłem, na ESP że idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika + celownik przeskakuje na głowe, gdy zaaktualizuje się HLTV pobiorę demko i dodam. Dodałbym swoje, lecz z niewiadomych powodów nie mam możliwości nagrywania dema w cs.

"idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika" ogolnie jak sie gra dlugo w cs'a to sie zna dobrze mape szczegolnie taką jaką jest dd2, wie sie gdzie moze byc przeciwnik wiec wcelowujesz sie w sciane mniej wiecej gdzie moze stac przeciwnik, wychylasz i masz przewage ;d . okejka to czekam ;3

• kekw 1

18 minut temu, kukuryku napisał:

"idealnie wychylasz wcelowanie w przeciwnika" ogolnie jak sie gra dlugo w cs'a to sie zna dobrze mape szczegolnie taką jaką jest dd2, wie sie gdzie moze byc przeciwnik wiec wcelowujesz sie w sciane mniej wiecej gdzie moze stac przeciwnik, wychylasz i masz przewage ;d . okejka to czekam ;3

dobra, po analizie dema przepraszam za niedopatrzenie u mnie na monitorze może było to wrażenie "latającego" celownika po głowie gdzie przeskakiwał 

link do dema https://mega.nz/file/HQ4CHaaD#7VHt3p3-RD6NBR2l4dn0R830Zs7AzInKWhV-7vyHn7U 

już odbanowany

• Lubie to ! 2

Teraz, towar w strzykawce napisał:

dobra, po analizie dema przepraszam za niedopatrzenie u mnie na monitorze może było to wrażenie "latającego" celownika po głowie gdzie przeskakiwał 

link do dema https://mega.nz/file/HQ4CHaaD#7VHt3p3-RD6NBR2l4dn0R830Zs7AzInKWhV-7vyHn7U 

już odbanowany

chill nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja male wpadki, dzieki i milego dzionka ;3

ogolnie nadal bana jeszcze mam ;(

• kekw 1

12 minut temu, kukuryku napisał:

chill nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja male wpadki, dzieki i milego dzionka ;3

ogolnie nadal bana jeszcze mam ;(

pokazywało mi że steam id nie jest już zbanowane, poproś kogoś aby odbanowal bo mnie na dany moment nie ma w domu.

Teraz, towar w strzykawce napisał:

pokazywało mi że steam id nie jest już zbanowane, poproś kogoś aby odbanowal bo mnie na dany moment nie ma w domu.

dobra sproboje ogarnac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie