Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p00f 845 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Witam Psychole i Psycholki. Dzisiejszy post będzie bardzo pouczającym postem. Mowa o zadaniach, obowiązkach czy pomocy dla Was. Dostaję wiele wiadomości prywatnych, by zostało coś zrobione, bo "mi się śpieszy", "bo potrzebuję na już", "bo mi się tak chce". Kochani nie traktujcie forum jako pracę fizyczną i nie ustalajcie nikomu wymiaru czasowego, bo nie każdy ma ochotę, czas, możliwość wejść, pomóc i zrobić na już, bo liczycie się tylko Wy. Nie każdy jest robotem jak w Żabce, że może na "już" zrobić wszystko. Nigdzie nikomu się nie śpieszy, nikt nikogo nie goni. Traktujcie forum i internet z ulgą i odpoczynkiem, a nie do spełnienia komuś usługi, zachcianek. Każdy z nas jest człowiekiem prawda? No chyba, że się mylę. Kaźdy z Was ma pracę, zaraz będzie i szkoła, ale i życie poza internetem. Bardzo Was proszę, bym więcej nie usłyszał ja i pozostali członkowie Administracji, gdzie niektórzy, nie wszyscy piszą i spamią, żeby zrobił to na już. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego dnia. Hey! 7 1 2 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi