Tuck 26 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Rodzaj Grafiki: Avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Klimat angielskich lordów, nie mam nic konkretnego na myśli, ale być może coś z kapeluszem, cygarem albo jeszcze coś innego :). Napisy: Tuck Kolorystyka: Albo sepia albo czarno-białe Wymiary: standardowego avatara Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: Niemalże... :) Z góry dziękuję wszystkim, którym będzie się chciało to wykonać :) Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Tuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 @ Tuck 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu. 12 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) https://imgur.com/a/eU7kWPM Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Stasiu. joł 1 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuck 26 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Super awatary - dziękuję wszystkim, którzy je wykonali @ turki geng @ Stasiu. @ wieszak_zdr . Miło mi, że chcieliście poświęcić chwilę aby zająć się moją prośbą. Mam teraz kilka awatarów, wykorzystam je wszystkie bardzo chętnie na zmianę(raz taki, po jakimś czasie inny), ponieważ wszystkie mi się podobają. Pozdrawiam Was ciepło! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 1 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi