ProBroDziku 38 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 1. Nazwa propozycji : Linka 2. Opis Propozycji : chciałbym zaproponować dodanie linki do osób które nie prowadzą 3. Co według Ciebie Wniesie Ten Plugin? : pomoc w rotacji na mapie 4. Link do Mapy/Pluginu/Zabawy/Piosenki: - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Jestem na wielkie nie -Bez sensu mieć linki dla innych ct -Tt będzie miało trudno -tt będzie miało mniej szans do buntowania się 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Ja jestem na tak ct ma obecnie bardzo trudno w ct dlatego nikt niechce wchodzic gdyby osoby nie prowadzace mialy rowniez linke mogloby sie wyruwnac :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Godzinę temu, FNAFFox napisał: Ja jestem na tak ct ma obecnie bardzo trudno w ct dlatego nikt niechce wchodzic gdyby osoby nie prowadzace mialy rowniez linke mogloby sie wyruwnac :) Tak tylko np tt musiało być mieć bh albo a tamta stara linka wraca wiec będzie jak dawniej więc nwm jak będzie to będzie jak nie to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 614 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Prowadzisz = Linka Jaki jest sens żeby ci 3 CT na linkach latało xd??? Dodając tego typu rzeczy serwer tylko ucierpi niż zyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 widzisz stan obecnej linki? jest ona mocnooo osłabiona i nie jest aż taka mocna a ct ma już bardzo trudno bo strona przeciwna jest za mocna linka wyrównałaby balans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk 248 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Propozycje odrzucam z kilku powodów: 1. Linki mają to do siebie, że gdy je używa więcej niż 1 osoba , potrafią się bugować 2. Jak 3 CT zacznie latać na lince to nic z tego dobrego nie wyniknie, jestem pewny, że bardziej przeszkadzałyby prowadzącemu niż pomagały 3. Dodatkowe obciążenie dla serwera ( nie potrzebne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk 248 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi