dfddbdrtzz 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Twój Nick:999 Nick Oskarżonego: jakiś chłop o nicku konduktor Powód: zbanował mnie z powodem ochlon na 3h jak napisałem tylko że rozjebalem kogoś jak smiecia i to nie było do niego Data:przed chwila Dowód: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop PETUWERTOMARKA 814 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 A więc tak, będąc na serwerze musiała zainstnieć jakaś sytuacja której nie widziałem ponieważ "żyłem" A admin nie widzi czatu jak ktoś umarł. A więc tak, Jak wspomniałeś wcześniej zdarzyło Ci się napisać "Najebałem Cię jak śmeicia" czy coś takiego było. Napisałem Ci, żebyś się uspokoił. To napisałeś na u@ "e admin, banuj kur*e czy cos takiego" Dlatego dostałeś bana za brak kultury. @ BoxdeL jakbym mógł Cię poprosić o wycinek z logów, tam jest wiadomość na potwierdzenie, chociaż świadkami byli również @ Maniek i chyba jeszcze @ Bombel w razie potwierdzenia. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfddbdrtzz 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Napisałem tak na u@ bo chłop mnie zwyzywał a nikt nie zareagował I nie pisałeś mi żebym się uspokoił chyba że nie widziałem Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez dfddbdrtzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel 10 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 4 godziny temu, HEDOPIZGATOR napisał: A więc tak, będąc na serwerze musiała zainstnieć jakaś sytuacja której nie widziałem ponieważ "żyłem" A admin nie widzi czatu jak ktoś umarł. A więc tak, Jak wspomniałeś wcześniej zdarzyło Ci się napisać "Najebałem Cię jak śmeicia" czy coś takiego było. Napisałem Ci, żebyś się uspokoił. To napisałeś na u@ "e admin, banuj kur*e czy cos takiego" Dlatego dostałeś bana za brak kultury. @ BoxdeL jakbym mógł Cię poprosić o wycinek z logów, tam jest wiadomość na potwierdzenie, chociaż świadkami byli również @ Maniek i chyba jeszcze @ Bombel w razie potwierdzenia. Pozdrawiam Owszem byłem wtedy na serwerze i tak owa sytuacja miała miejsce widziałem co napisał @ dfddbdrtzz tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi