Junior Admin blaze 767 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @ O N N A [Q] Co myślisz o krowach? [A] Są koks, bo jedzą trawkę @ Papaj [Q] ile masz lat [A] Jeszcze 17, ale za dokładnie 4 dni będzie 18 [Q] kogo byś wziął na zakupy [A] @ Oshee [Q] kogo byś wziął na wakacje [A] @ BoxdeL na takie spóźnione wakacje @ diegoez20 [Q] lubisz piłkę nożna? [A] Nie, wolę piłkę ręczną. [Q] kochasz/masz swoją dziewczynę/żonę? [A] Póki co prawa ręka dobrze mi służy [Q] Twój ulubiony owoc? [A] Malina [Q] Twoje ulubione zajęcie ? [A] Spanie [Q] Co robisz kiedy jesteś smutny? [A] Odpalam na spotify ulubioną playliste na fulla i chilluje [Q] W jakiej pracy pracujesz/czy pracujesz w pracy? [A] Aktualnie czekam na dokończenie remontu w Piekarni żeby tam wrócić [Q] Ulubiony fastfood? [A] Kebab @ turki geng [Q] Kogo z forum znasz najdłużej? [A] @ BoxdeL ile to już będzie? Jakieś 6 lat lub więcej @ burgir [Q] Ile masz cm? [A] 19 [Q] Czy poślubiłbyś mnie? [A] Niestety mam już propozycje od innej osoby [Q] Co sądzisz o polskim youtube. [A] Krótko mówiąc to ściek, zazwyczaj i tak nie używam Yt do oglądania filmików tylko do słuchania muzyk, preferuje oglądać streamki na twitchu [Q] Jakie piwsko preferujesz? [A] Nie pije [Q] Ile trzeba żebyś się upił? [A] Wyżej odpowiedź [Q] Lubisz burgira? [A] Kto nie lubi? [Q] Za ile byś dał? [A] Nie mam pojęcia [Q] Lubisz takie pytania? [A] Kocham [Q] Jakie danie lubisz najbardziej (oprócz dania d*py xd) [A] Spaghetti/gyros z frytkami [Q] Pozdrowisz mnie? [A] Pozdrawiam [Q] Jak ci minął dzień? [A] Super, następne poprawki na Only mirage oraz parę wygranych meczów w ligusi [Q] Lubisz @ Superfk? [A] Mój ulubieniec na forum Nominuje @ BoxdeL Mam nadzieję, że odpowiedzi się podobają 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Fajnie się czyta! +1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 244 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 On mi drink daje i chce robić ze mną jakieś dziwne akcje ile ty masz lat?-17.. Od teraz będę wiedział, ze krowy są przekoksami Ogólnie jest okej.. :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 6 godzin temu, blaze napisał: [Q] kogo byś wziął na zakupy [A] @ Oshee Wiesz, że zbankrutujesz nie? Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 świetne odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi