WilQ. 245 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) Wzór: Imię: Kamil. Wiek: 26. Dlaczego Ty?: Chciałbym się wykazać czymś pożytecznym dla sieci mimo mojego krótkiego stażu.. Myślę, że mógł bym się pokazać w jakiś stopniu na danym stanowisku z doświadczeniem życiowym jak i wiekowym.. Posiadam wystarczającą ilość czasu jaką trzeba przeznaczyć na owe stanowisko, jak i składam chęć pomocy na wolne stanowisko. Posiadasz doświadczenie?: W większym skrócie zajmowałem wyższe stanowiska na sieciach o tematyce CS, lecz również zajmowałem się działem REDAKTORA.. Po prostu doświadczenie czerpię z głowy, lub dawnego doświadczenia na owych stanowiskach i wiedzy jaką posiadam, a swoje pustki wypełniam informacjami z internetu jako dopełnienie, lub niepewność w pewnych kwestiach.. W skali od 1-10: Szczere 7-8. Kontakt: Discord, TS3, msg.. W czym czujesz się najlepiej?: Najlepiej czuję się w tematach, w których wiem dużo-bardzo dużo na dany temat. W tym przypadku wszystko jest kwestią indywidualną, lecz nie unikam, że mocno zaczęła mnie interesować medycyna jak i w ogólnym znaczeniu ratownictwo.. Przykładowe prace: Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez WilQ. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) Jestem na Nie -Staż -wymagania nie spełniasz ich -brak prac (nie ma artykułu, ani ciekawostki) -podanie +Wiek -brak aktywności w dziale redakcji. Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Superfk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol JoK3R 312 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Psychol Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Na tą chwile na Nie wiek + podanie +/- brak artykułów daj się bardziej poznać a może zmienię zdanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Jestem na tak + przyda się jakiś normalny redaktor bo obecni redaktorzy poza ciekawostką dnia i pytaniem dnia nic nie wrzucają a czasem nawet i to zapominają wstawić :dd + podanie + wiek + chęci - wymagania 2 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursula von der Leyen 538 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Jestem na TAK + podanie + chęci + niezły artykuł 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 865 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ja też dam na tak. Fajnie by było, gdyby zajęła się redakcja ogarnięta osoba, która wrzuci coś od siebie, która poświęci Na to tyle czasu, ile będzie mogła ale solidnie. Podanie ładne napisane, praca ciekawa. Myślę, że sprawdziłby się w tej roli. Nie zaszkodzi sprawdzić ^^ 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejzu blaze 651 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 blejzu Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Okres próbny; -Doświadczenie -Artykuł -Podanie -Łatwo nawiązujesz kontakt z użytkownikami( Co można zauważyć na chtaboxie) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 901 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Dałbym szanse + Wiek + Doświadczenie + Artykuł - Staż i wymagania +/- Podanie jednocześnie na redaktora i organizatora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papież Franciszek Nowy. 935 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Nie wiem podanie na organizację i redaktora? Dałbym tak: +Wiek + Doświadczenie + Artykuł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
131331 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Ja też dam na tak. Fajnie by było, gdyby zajęła się redakcja ogarnięta osoba, która wrzuci coś od siebie, która poświęci Na to tyle czasu, ile będzie mogła ale solidnie. Podanie ładne napisane, praca ciekawa. Myślę, że sprawdziłby się w tej roli. Nie zaszkodzi sprawdzić ^^ Przez Miley, 30 Sierpnia 2022 Spam. +1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Neutralny +wiek -staz na forum +/- podanie na redaktora i organizatora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 606 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Przyjęty na okres próbny 2 tygodnie :)) Napisz do mnie w wiadomości prywatnej! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 606 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi