Chudyl 33 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Imię:Michał Wiek:17 Doświadczenie:Duże jestem na kierunku grafika w technikum wiec co roku większe Dlaczego ty: Ponieważ potrafię zrobić fajna robotę jeśli chce. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum: Praktycznie całe dnie chyba ze od wrzesnia to tak wieczorami Kontakt:Steam/discord/gg/forum Twoje przykładowe prace (minimum 3): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 603 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Jestem na tak + fajne grafiki - trochę krótko na forum jesteś + przyda się nowy grafik 2 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Cycu ;] 234 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 mam nadzieje ze narobisz to że jesteś krótko na forum aktywnością w dziale graficznym. Przyjęty zgłoś sie po range 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Cycu ;] 234 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi