Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONE]Mute na 24h za wymianę zdan z wielce adminiem

XmOx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dostałem muta najpierw na godzinę no nie wiem co @ Pixlise ma do mnie więc po wymianie zdań dostałem mute i ok potem napisałem że fajnie za dają mute tylko jak się kogoś nie lubi poczym dostałem mute na 24h.

Uważam że osoba ta nie nadaje się na posade admina sam się że mną kłóci potem mutuje jako admin powinien odpuścić a nie płakać ze go prowokuje. 

Generalnie wcześniej było ok ale nie spodobała mu się prawda która mu napisałem i się obraził i teraz wszystko co napisze nagle jest dla niego czymś nienormalnym gdzie kiedyś wiedział że to żarty i było ok. 

Niby wiadomo mogłem się nie wdawać w dyskusje ja tylko chciałem się dowiedzieć co go tak bawi i po co głupio komentuje moje zachowanie głównie wobec jednej osoby. 

Skoro też się kłóci również powinien dostać jakąś karę. 

A i napisałem tak bo jedna osoba zaśmiecala chat przez kilka dni i nikt nic nie reagował. 

Edytowane przez XmOx
  • kekw 4
  • Wkurzony 1

• 1337

XmO' x#4456 | Fri, 26 Aug 2022 12:20:19 GMT: A gdyby inni widzieli i wiedzieli to co ja powiedziało by Ci to samo.
XmO' x#4456 | Fri, 26 Aug 2022 12:09:40 GMT: Po za tym kolego jest coś takiego żart i kiedyś ci to nie przeszkadzało.
XmO' x#4456 | Fri, 26 Aug 2022 12:07:52 GMT: Hmm ciekawe jaka prawda xd? A zawsze znajdę wolna chwile by napisać. A po prstu widzę twoje zachowanie i podejście do mnie po ostatniej rozmowie i trochę jest to śmieszne.
Pixlise#7516 | Fri, 26 Aug 2022 11:51:38 GMT: Widać ciebie prawda zabolała że się ciągle prujesz xd
Pixlise#7516 | Fri, 26 Aug 2022 11:49:53 GMT: Ostatnie było niesmaczne to skomentowałem, a ty weź się ogarnij bo sam się chyba życia nie masz że podjudzasz ciągle
XmO' x#4456 | Fri, 26 Aug 2022 11:20:31 GMT: I Tera będziesz wsyztsko komentować co pisze do michalinki, zabawny jesteś. Tak to nic ci nie przeszkadzało teraz ci wsyztsko przeszkadza bo ci powiedziałem prawdę "xd z ciebie "

Mute na 24h został nałożony po ostrzeżeniu w postaci mute na 1h, po ostrzeżeniu wróciłeś i dalej pisałeś swoje.
@ Pixlise  jako admin Discorda nie powinieneś wdawać się w dyskusje tylko odrazu działać, jest to pierwsza taka akcja dlatego nie zostanie nadany ci punkt karny.

Edytowane przez CwaniaK
  • kekw 1

IMG_3591.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie