Troll 899 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Wzór na Propozycje: Nick: @ Troll Propozycja: Zrobić konkurs Czego dotyczy propozycja: zrobić konkurs o $$$ i o svipy itp za top15 @ RIDE! ps daj mi admina bo nie mam uprawnien Ewentualne wskazówki do Propozycji: Wzór na Błąd: Nick: @ Troll Treść błędu:rangi Czego dotyczy błąd: naprawić rangi bo wchodzi nowy gracz i ma globala Ewentualne wskazówki na Błąd: Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Troll 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 822 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Kto na to wszystko ma wyłożyć kasę ? 🤨 Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez MaRazm R.I.P. Literówka SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 56 minut temu, Troll napisał: Nick: @ Troll Treść błędu:rangi Czego dotyczy błąd: naprawić rangi bo wchodzi nowy gracz i ma globala Pisałem już x razy, że to moja wina, chciałem paczkę jak najszybciej skleić i zapomniałem o usunięciu manualnych statystyk z poprzedniej paczki, po resecie topki już wszystko będzie w porządku, nie będzie takich błędów. Co do 1propozycji to wlascicielom zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Teraz, Wahnsinn napisał: Pisałem już x razy, że to moja wina, chciałem paczkę jak najszybciej skleić i zapomniałem o usunięciu manualnych statystyk z poprzedniej paczki, po resecie topki już wszystko będzie w porządku, nie będzie takich błędów. Co do 1propozycji to wlascicielom zostawiam masz czas żeby wbić na serwer i cos zrobić >? Przez Wahnsinn, 24 Sierpnia 2022 Pracuje do 24, napisz mi na PW co potrzebujesz to w domu odczytam Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Stawiasz $$$? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Miley napisał: Stawiasz $$$? jak z hajsem sie będzie zgadzal to moge taki konkurs zrobic 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 1 Września 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi