Kwazimodo 10 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick:Kwazimodo Nick Oskarżonego:Diego20 Powód Skargi: 0 ogarniecie co sie dzieje Dowody: Witam moim dowodem są ludzie na serwerze otóż ten kolega nie potrafi prowadzić runda jedynie gdzie się odbywa to w celi notoryczne spam na [email protected]@ wpisami po mimo że ludzie zgłaszają żeby tego nie robił. Moim zdaniem dać komuś młodszemu strażnika rozumiem, ale już widać ze to nie jego miejsce nie piszę tego po złości tylko z tego że wywnioskowałem to ja i ludzie na serwerze dziękuje i miłego wieczorku,.Ps wrzuciłem to nie do tego co trzeba miało być w skardze na jb przepraszam za błąd Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Kwazimodo Przez diegoez20, 24 Sierpnia 2022 Skarga w złym dziale. Proszę administrację o przeniesienie tematu w dziale skargi/dzial jb Edytowane 24 Sierpnia 2022 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patuswel 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Podpisuje sie, prowadzenie diego to jest katastrofra, brak umiejetnosci by ogarnac wiezniow, jak i cichy mikrofon na ktory jest ciagle zwracana mu uwaga. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 8 minut temu, Kwazimodo napisał: Twój nick:Kwazimodo Nick Oskarżonego:Diego20 Powód Skargi: 0 ogarniecie co sie dzieje Dowody: Witam moim dowodem są ludzie na serwerze otóż ten kolega nie potrafi prowadzić runda jedynie gdzie się odbywa to w celi notoryczne spam na [email protected]@ wpisami po mimo że ludzie zgłaszają żeby tego nie robił. Moim zdaniem dać komuś młodszemu strażnika rozumiem, ale już widać ze to nie jego miejsce nie piszę tego po złości tylko z tego że wywnioskowałem to ja i ludzie na serwerze dziękuje i miłego wieczorku kolego ale tu sie mylisz byli admini na serwerze nic nie gadali a to ze pisze np na [email protected]@ to zglaszam ze na discordzie zglaszamy wszystkie bledy 12 minut temu, patuswel napisał: Podpisuje sie, prowadzenie diego to jest katastrofra, brak umiejetnosci by ogarnac wiezniow, jak i cichy mikrofon na ktory jest ciagle zwracana mu uwaga. a ja cały czas sie pytam fnafoxa i adk czy mnie słychać móili że tak więc nie wiem kto mnie wprowadza w błąd 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avilyn 18 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgadzam się ze skarga! raz na mapie wylosowałam 99 skoków a diego miał prowadzącego i zamiast prowadzić to z 4 minuty gonił mnie z linką i probowal zabić. 1 1 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lmmrs 112 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Sorki, ale ja tez musze sie wypowiedziec, na tej ance dostałem slaya na kaczkach za kampienie od diegoez On chyba po wojaku dziś grał. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Lmmrs 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 312 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 9 minut temu, Avilyn napisał: Zgadzam się ze skarga! raz na mapie wylosowałam 99 skoków a diego miał prowadzącego i zamiast prowadzić to z 4 minuty gonił mnie z linką i probowal zabić. Bo ja też miałem 99skokow wiec mogłem cię pogonic jako jedyny 3 minuty temu, Lmmrs napisał: Sorki, ale ja tez musze sie wypowiedziec, na tej ance dostałem slaya na kaczkach za kampienie od diegoez On chyba po wojaku dziś grał. Nie za kampienie ehh 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol JoK3R 312 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Psychol Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 @ Oshee przeniesiesz na odpowiedni dział? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
131331 13 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 podpisuje się, ten strażnik to jest tragedia XDDDDDDDDDD ledwo prowadzi XDDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin hvh enjoyer 586 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Przenoszę temat do odpowiedniego działu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Skarge muszę odrzucić ze względu na brak podłoża w regulaminie prowadził ostro ale trzymał się regulaminu z tego względu skargę odrzucam aczkolwiek diegoez zostanie pouczony co do prowadzenia. 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi