marass 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nick: marass STEAMID: STEAM_0 : 1 : 236170540 Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 3min. temu Link do bana: https://psychasiada.banik.pl/ban_list.php?bid=84 Opis sytuacji: Ziomuś napisał mi na @ że mam 5minut na zrobienie wardoga - olałem z racji iż wardogi kojarzyły mi się tylko z mixowaniem i to w przeszłośći więc myślałem że to żart (pomijam fakt że admin slapował mnie - odniosłem wrażenie że to poprostu forma rozrywki nwm ) po mapie banik. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin hvh enjoyer 585 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1.16 Członek ATC może wykonać każdemu graczowi/adminowi WARGODA. Zrobiłem Ci wargoda, odpowiedziałeś mi w sposób taki na [email protected] (O nie, tylko nie wardog) Po czym ktos Ci napisał, że masz czas do końca mapy odpowiedziałeś ("Nie rozpraszaj mnie") czy coś takiego. Co z tym zrobi @ archonek to nie wiem, pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin archonek 976 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 2 2 𝗠𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝗳𝘂𝗰𝗸 𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆, 𝗯𝗶𝘁𝗰𝗵 𝗜'𝗺 𝘄𝗮𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗻 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄 𝗗-𝟭𝟵 𝗿𝗲𝗽𝗽𝗶𝗻' 𝘄𝗵𝗲𝗿𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗱𝗶𝗲 𝗼𝗿 𝗴𝗲𝘁 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗱 𝗟𝗼𝘀𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗱𝘀, 𝗸𝗲𝗲𝗽 𝗮 𝘄𝗲𝗮𝗽𝗼𝗻 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗮𝗿. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi