marass 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nick: marass STEAMID: STEAM_0 : 1 : 236170540 Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 3min. temu Link do bana: https://psychasiada.banik.pl/ban_list.php?bid=84 Opis sytuacji: Ziomuś napisał mi na @ że mam 5minut na zrobienie wardoga - olałem z racji iż wardogi kojarzyły mi się tylko z mixowaniem i to w przeszłośći więc myślałem że to żart (pomijam fakt że admin slapował mnie - odniosłem wrażenie że to poprostu forma rozrywki nwm ) po mapie banik. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin PETUWERTOMARKA 816 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1.16 Członek ATC może wykonać każdemu graczowi/adminowi WARGODA. Zrobiłem Ci wargoda, odpowiedziałeś mi w sposób taki na u@ (O nie, tylko nie wardog) Po czym ktos Ci napisał, że masz czas do końca mapy odpowiedziałeś ("Nie rozpraszaj mnie") czy coś takiego. Co z tym zrobi @ archonek to nie wiem, pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop archonek 1 482 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 2 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi