marass 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nick: marass STEAMID: STEAM_0 : 1 : 236170540 Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 3min. temu Link do bana: https://psychasiada.banik.pl/ban_list.php?bid=84 Opis sytuacji: Ziomuś napisał mi na @ że mam 5minut na zrobienie wardoga - olałem z racji iż wardogi kojarzyły mi się tylko z mixowaniem i to w przeszłośći więc myślałem że to żart (pomijam fakt że admin slapował mnie - odniosłem wrażenie że to poprostu forma rozrywki nwm ) po mapie banik. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa ptwr 993 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1.16 Członek ATC może wykonać każdemu graczowi/adminowi WARGODA. Zrobiłem Ci wargoda, odpowiedziałeś mi w sposób taki na u@ (O nie, tylko nie wardog) Po czym ktos Ci napisał, że masz czas do końca mapy odpowiedziałeś ("Nie rozpraszaj mnie") czy coś takiego. Co z tym zrobi @ archonek to nie wiem, pozdrawiam 3 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 2 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi