SynBogdana 68 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Nick[z serwera]: SynBogdana V8 STEAM ID: STEAM_0:0:139374665 Wiek: 25 Znajomość AMXX [1-10]: W przywitaniu serwerowym pisałem, że wróciłem po 10-letniej przerwie od CS-a – więc ocenę wyjściową daję sobie 5. Zapewne przydałoby się odświeżyć kilka informacji. Link do GT: Tutaj podrzucam moje główne GT pod nickiem którym obecnie gram: https://www.gametracker.com/player/Syn Bogdana V8/51.83.214.206:27015/ Dla dodatkowej weryfikacji podrzucam link z poprzedniego nicku: https://www.gametracker.com/player/Syn Bogdana/51.83.214.206:27015/ Na samym początku dołączenia grałem jeszcze pod innym nickiem, ale teraz nie mogę ogarnąć pod jakim. Dlaczego Ty: Główną moją zaletą jest czas w godzinach popołudniowych, kiedy większość administracji jest w szkole / pracy. Aktualnie pracuje na nocki (22-6) więc od godziny 11/12 do godziny 18/19 staram się być jak najczęściej na serwerze. Na pewno nie mogę sobie odmówić ambicji mimo „miernych” skilli w CS-a bo od momentu dołączenia do serwera DD2 staram się być w TOP rankinu. Całe życie mówiono mi, że można na mnie polegać i na pewno w tematach ważnych pary z gęby nie puszczę. Jestem z tych ludzi, którzy uważają, że każdy zasługuje na drugą szansę. Aktualnie jedna z administratorek zrezygnowała, a serwer w końcu zaczął działać na pełnych obrotach. Myślę, że to odpowiedni moment na dodatkową parę rąk do ogarniania serwera. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: W dawnych czasach operowałem na serwerach COD:MOD, Chowanych, JB Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wywodzę się ze starej szkoły administracji CS-a gdzie zawsze mówili – lepiej zrobić screeny na zapas, niż dać się oszukiwać (przecież, jeżeli jest czysty, to wrzuci je na forum i sprawa będzie wyjaśniona). Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Najważniejszą kwestią będzie porządek w kwestii cheaterów na serwerze. Obecnie serwer DD2 do godzin popołudniowych posiada jeden podstawowy błąd tzn. brak administracji. Z mojej strony postaram się ten błąd wyeliminować, przez co większa część graczy powinna być zadowolona. Kontakt: Oczywiście TS3, FORUM , STEAM Jeżeli się nie uda tym razem, to spróbuję za jakiś czas, bo wiem, że 2 miesiące spędzone na serwerze to może być trochę zbyt mało. Do usłyszenia na serwerze. S.B 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 441 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Jestem na TAK + Wiek + Komunikatywny + Rozpoznawalny na serverze 1 2 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 842 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Ode mnie też masz tak Aktywny jesteś Pomocny Kolejna para rąk do pomocy się przyda -oby Ci psycha nie siadła! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na tak + aktywność + mikrofon + doświadczenie 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 SteamID podeślij na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi