SynBogdana 68 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Nick[z serwera]: SynBogdana V8 STEAM ID: STEAM_0:0:139374665 Wiek: 25 Znajomość AMXX [1-10]: W przywitaniu serwerowym pisałem, że wróciłem po 10-letniej przerwie od CS-a – więc ocenę wyjściową daję sobie 5. Zapewne przydałoby się odświeżyć kilka informacji. Link do GT: Tutaj podrzucam moje główne GT pod nickiem którym obecnie gram: https://www.gametracker.com/player/Syn Bogdana V8/51.83.214.206:27015/ Dla dodatkowej weryfikacji podrzucam link z poprzedniego nicku: https://www.gametracker.com/player/Syn Bogdana/51.83.214.206:27015/ Na samym początku dołączenia grałem jeszcze pod innym nickiem, ale teraz nie mogę ogarnąć pod jakim. Dlaczego Ty: Główną moją zaletą jest czas w godzinach popołudniowych, kiedy większość administracji jest w szkole / pracy. Aktualnie pracuje na nocki (22-6) więc od godziny 11/12 do godziny 18/19 staram się być jak najczęściej na serwerze. Na pewno nie mogę sobie odmówić ambicji mimo „miernych” skilli w CS-a bo od momentu dołączenia do serwera DD2 staram się być w TOP rankinu. Całe życie mówiono mi, że można na mnie polegać i na pewno w tematach ważnych pary z gęby nie puszczę. Jestem z tych ludzi, którzy uważają, że każdy zasługuje na drugą szansę. Aktualnie jedna z administratorek zrezygnowała, a serwer w końcu zaczął działać na pełnych obrotach. Myślę, że to odpowiedni moment na dodatkową parę rąk do ogarniania serwera. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: W dawnych czasach operowałem na serwerach COD:MOD, Chowanych, JB Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wywodzę się ze starej szkoły administracji CS-a gdzie zawsze mówili – lepiej zrobić screeny na zapas, niż dać się oszukiwać (przecież, jeżeli jest czysty, to wrzuci je na forum i sprawa będzie wyjaśniona). Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Najważniejszą kwestią będzie porządek w kwestii cheaterów na serwerze. Obecnie serwer DD2 do godzin popołudniowych posiada jeden podstawowy błąd tzn. brak administracji. Z mojej strony postaram się ten błąd wyeliminować, przez co większa część graczy powinna być zadowolona. Kontakt: Oczywiście TS3, FORUM , STEAM Jeżeli się nie uda tym razem, to spróbuję za jakiś czas, bo wiem, że 2 miesiące spędzone na serwerze to może być trochę zbyt mało. Do usłyszenia na serwerze. S.B 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 832 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Jestem na TAK + Wiek + Komunikatywny + Rozpoznawalny na serverze 1 2 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Ode mnie też masz tak Aktywny jesteś Pomocny Kolejna para rąk do pomocy się przyda -oby Ci psycha nie siadła! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na tak + aktywność + mikrofon + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 SteamID podeślij na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi