Troll 899 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Wzór na Błąd: Nick: @ Troll Treść błędu: Rangi Czego dotyczy błąd: No bo niektórzy mają np golda 2 I to sie zbagowało tak jak mi zostaly staty i nagle mam 2k dedów nwm z skąd Ewentualne wskazówki na Błąd: @ Wahnsinn Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Nie masz 2k dedów jest to wizualny błąd HUD'u, który dziś będzie poprawiony. /rank masz prawidłowo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @ Wahnsinn jak wpisuje rank mam caly czas ostatni i jak wpisuje rank stats widze 2k dedow i nwm ktora mam topke zresetujesz mi to @ Wahnsinn ok temat możesz zamknąć Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Troll Przez Wahnsinn, 22 Sierpnia 2022 Tak, gdy bede w domu to zaczniesz od 0 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi