diegoez20 312 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Wzór: Imię:Diego Wiek:14 Dlaczego Ty?:Dlatego ze możecie zawsze na mnie liczyć zawsze jak napiszecie kiedy będę mógł pomogę teraz mam urlop ale to tylko na kompa bo słabo teraz z kompem ale chciałbym zacząć z redaktorem fajnie by było Posiadasz doświadczenie?: Jakieś tam posiadam tam niżej jest mój artykuł chciałem spróbować zacząć życie z redaktorem i zobaczyć czy to ciekawe ogólnie to moje początki myśle ze się szybko nauczę i załapie :) W skali od 1-10:myślę że 6 Kontakt: mesenger, gg, steam, forum, discord W czym czujesz się najlepiej?:ogolnie to w ciekawostkach pytaniach średnio artykułach w wywiadach Przykładowe prace: Od zawsze powtarzane słowo sport to zdrowie otóż tak, czasami nawet wystarczy krótki bieg a to naprawdę robi dobrze dla człowieka. Ja aktualnie chodzę na piłkę nożną już 3 miesiące i naprawdę się dobrze czuje niektórzy chodzą na siłownię i inne tam boxy, naprawdę warto rozwijać swoją pasję. Trzeba zaczynać od małych kroków jak ci się nie uda to wstań ściśnij pięść i leć dalej wystarczy wierzyć w siebie dążyć do końca uzyskać cel a nie którzy będą w TV więc tak jak mówię od małych kroczków do wielkiego byka. Badania pokazują że uprawianie sportu chroni też przed: Pogarszaniem się pamięci spowalnia procesy demencyjne u osób starszych (I nie tylko). A co z najmłodszymi? Jak aktywność fizyczna wpływa na osiągi w nauce W przypadku dzieci, zwiększenie ilości czasu przeznaczonego na aktywność fizyczną (W tym również zwiększenie liczby godzin wychowania fizycznego) nie wpływa negatywnie na wielkość osiągnięć w nauce (Trudeau I Shephard 2008). Sport jest jednym z lepszych środków prewencyjnych, hamuje rozwój chorób otępionych, zwłaszcza Alzheimera. Warto zatem zachęcać seniorów do aktywności fizycznej. Nic tak bardzo nie pogarsza sprawności umysłowej starszych ludzi jak bierne i samotne przebywanie w czterech ścianach swojego domu dlatego warto ćwiczyć. Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez diegoez20 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol JoK3R 312 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Psychol Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Na nie wiek - ortografia - dopiero zdegradowano cię z grafika lecisz na rangi 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 901 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Podpinam sie pod wypowiedź @ Profesorek 27 minut temu, Profesorek napisał: Na nie wiek - ortografia - dopiero zdegradowano cię z grafika lecisz na rangi jeszcze podanie na organizatora odrzucone 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 601 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi