KOALA 28 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick gracza składającego skargę: KOALA Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli) : @ xver @ Paweł Powód skargi: Xver - Nie radzi sobie na posadzie admina Pawel - ciągłe prowokacje wyzwiska Dowód(świadkowie/Demo/Screen): http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2208211503-jail_anka_v2-1661086980-1661088600.zip Paweł. : D : o lez kurwo 2:30 Paweł. : przejeedz z amtka pizdo 3:07 3:27 - Lmmrs rozpoczyna zabawe "zaczynam zabawe w figo ginie" admin nic nie robi. Myśle ok fajnie 3:40 - Lmmrs mowi ze szcza na matke figo. Admin dalej nic wyjebane bongo 3:58 - figo sie upomina o bana dla ctka. Admin dalej wyjebane jajca 4:13 - Paweł. : japa kola / Paweł. : amknij pizde koala. Admin dalej nic 4:26 - Paweł. : koala ty kurwo 4:39 - Robie to samo co Lmmrs "Rozpoczynam zabawe w Pawel ginie" zabijam go admin nic. Po chwili "Rozpoczynam zabawe w admin ginie" zabijam admina i w końcu sie obudził i mnie wyjebal za 2fk gdzie na serwie dzieje sie totalny burdel i syf. 4:58 - Paweł do mnie "Ty kurwo" admin bez reakcji 6:22 - Pawel dalej prowokuje admin nic "Paweł. : fotki z twoja matka figo 6:53 - Paweł. : ojojoj wypierdalaj 7:17 - Paweł. : jebac koela i figa 8:05 - Paweł przez mikro "KOALA TY KURWO" 8:30-9:00 Admin sobie dalej nic z tym nie robi 9:11 - nawet Warol na [email protected] pisze "(Gracz) Warol : kurwo zrobisz cos?" 10:40 - Paweł. : wykurw sie na morde 14:57 - *DEAD* Paweł. :: czemu nikt nie zabija tej kurwy ( skierowanie w moją strone admin dalej nic) Po jakimś czasie Paweł dostał bana na 1h od @ Shock ale patrząc na to co robi pawel to tydzień sie należy a @ xver powinien dostać degradacje Czas zdarzenia: 2022-08-21 15:30 Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez KOALA 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 62 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) "Paweł. : przejeedz z amtka pizdo 3:07" Przyjedz z matka byula do figo "4:39 - Robie to samo co Lmmrs "Rozpoczynam zabawe w Pawel ginie" zabijam go admin nic. Po chwili "Rozpoczynam zabawe w admin ginie" zabijam admina i w końcu sie obudził i mnie wyjebal za 2fk gdzie na serwie dzieje sie totalny burdel i syf. " Ogolnie robisz na mnie freekille od wczoraj to nie dziw sie ze cie wyzywam, a tutaj jest tego dowód, plus syf robisz tylko ty xd jestes toxikiem od 3 lat XD i w sumie powinienes miec bana na cs.1.6 XD i ogolnei to szkoda mi ciebie i twojej matki bo pchales sie na swiat od dupy strony dlatego masz ubytki w musku a dla ciekawostki powiem Proporcja masy mózgu do masy ciała u koali jest jedną z najniższych spośród wszystkich znanych nam ssaków. Mózg koali stanowi zaledwie 1/500 jego wagi. Ciekawe jest też to, że te pocieszne torbacze mogą wyglądać zabawnie i lekko naiwnie, co w zupełności pokrywa się ze zdolnościami, w jakie wyposażyła je matka natura. Ich mózgi zaprogramowane są do wykonywania tych samych, prostych czynności w kółko. Po prostu chodzą po drzewach i żują liście z gałęzi, a kiedy położymy przed nimi liście na płaskiej powierzchni np. na ziemi czy na stole, to nie będą umiały ich zjeść! W ich głowach nie ma kompletnie żadnej instrukcji, jak to zrobić – ta czynność wychodzi zupełnie poza zakres ich zdolności rozumowania, bo nie jest jedną z kilku codziennych rutyn, do których koale są przyzwyczajone. . WIDZE ZE NICK ADEKWATNY DO TEGO CO SABA REPREZENTUJESZ XD I Ogólnie to mogę przyjąć większego bana, najważniejsze to tępić szkodników Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Paweł Przez POLKES, 21 Sierpnia 2022 Tego Typu Obrazy nie są tolerowane . WARN 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu. 12 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Niejednokrotnie widzialem jak pawel sam prowokowal wyzwiskami koale, ktory dostawal bany a pawel nic 1 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Skargę oczywiście przyjmuje @ Paweł za obrażanie rodziny, gracza oraz ciągłą prowokacje dostajesz bana na tydzień. @ KOALA za twoje zachowanie (fk i obraze) powinieneś dostać dłuższego bana ale jako okoliczność łagodzącą uznam ze kolega Paweł wyzywał ciebie i twoich rodziców a od strony administracji obecnej w danym czasie nie było reakcji mimo zgłoszeń w takim przypadku otrzymasz bana na 12h. Co do @ xver rozumię że to był twój pierwszy dzień wręcz 1-2h po otrzymaniu strażnika dlatego narazie dostajesz tylko +1. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNAFFox 125 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi