Pumba 52 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Rodzaj Grafiki: Z uwagi na to, że do wyboru była tylko sygnatura albo awatar to czysto teoretycznie mogę stwierdzić, że praca którą zlecam ma być logiem. Mile widzianym w dwóch formatach .jpeg oraz .png (bez tła) Tematyka ( obowiązkowa ! ): Głównie chodzi tutaj o logo dla organizacji przestępczej w GTA V. Tematyka jest prosta - Mafia, Gangi, Vandale, Marihuana (tutaj śmiało można się wzorować na logach innych gangów) Napisy: Grapeseed Brothers Kolorystyka: Unikatowa, uniwersalna jedyna w swoim rodzaju - tu zostawiam wolną rękę dla grafika. Sam wiesz najlepiej jak to powinno wyglądać i jakie kolory się razem zgrają. Nie narzucam kolorystyki. Wymiary: 1080x1080 Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: Tak Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sory, ale nigdy nie robiłem jeszcze takiej typu grafiki i nie wiem czy dobrze to zrobiłem :< @ Pumba 2 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Dość duże rozmiary ale coś zdziałamy :P Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez wieszak_zdr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burgir 74 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Tutaj 2 wersje, myślę że fajnie wyszło ale to twoja opinia B) 2 " Olsza to marka bez własnego loga, Pierdole znaczki proszę nie metkujcie mnię, Chodź tu się liczą czyny a nie słowa, Posłuchaj proszę, bo chciałbym powiedzieć ci że. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Coś takiego jeszcze wymyśliłem pewno o coś takiego chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @ Pumba I jak? Wybierasz któreś z wyżej przedstawionych grafik czy czekasz jeszcze na inne propozycje? 2 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @ burgir i @ turki geng mam zachowane wasze grafiki, bo przypadły mi bardzo do gustu Pozostałym również bardzo dziękuję, mega robotę wszyscy odwalili! Dziękuję!! :) Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi