Pumba 52 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Rodzaj Grafiki: Z uwagi na to, że do wyboru była tylko sygnatura albo awatar to czysto teoretycznie mogę stwierdzić, że praca którą zlecam ma być logiem. Mile widzianym w dwóch formatach .jpeg oraz .png (bez tła) Tematyka ( obowiązkowa ! ): Głównie chodzi tutaj o logo dla organizacji przestępczej w GTA V. Tematyka jest prosta - Mafia, Gangi, Vandale, Marihuana (tutaj śmiało można się wzorować na logach innych gangów) Napisy: Grapeseed Brothers Kolorystyka: Unikatowa, uniwersalna jedyna w swoim rodzaju - tu zostawiam wolną rękę dla grafika. Sam wiesz najlepiej jak to powinno wyglądać i jakie kolory się razem zgrają. Nie narzucam kolorystyki. Wymiary: 1080x1080 Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: Tak Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sory, ale nigdy nie robiłem jeszcze takiej typu grafiki i nie wiem czy dobrze to zrobiłem :< @ Pumba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Dość duże rozmiary ale coś zdziałamy :P Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez wieszak_zdr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burgir 83 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Tutaj 2 wersje, myślę że fajnie wyszło ale to twoja opinia B) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieszak_zdr 19 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Coś takiego jeszcze wymyśliłem pewno o coś takiego chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @ Pumba I jak? Wybierasz któreś z wyżej przedstawionych grafik czy czekasz jeszcze na inne propozycje? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @ burgir i @ turki geng mam zachowane wasze grafiki, bo przypadły mi bardzo do gustu Pozostałym również bardzo dziękuję, mega robotę wszyscy odwalili! Dziękuję!! :) Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi