p00f 845 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Na niektóre z pytań niestety ominę odpowiedzi, ale nie martwcie się kiedyś się doczekacie. :DD @ turki geng [Q] Jak masz na imię? Mam na imię Oshee. [Q] Ile masz lat? Rok produkcji 2015 r. czyli mam 7 lat! [Q] Kiedy awans na h@? Wątpię, że kiedykolwiek stanę na taką grupę. Psycha mi już siada, kiedy dostałem Administratora, a co dopiero jakbym był Head Adminem Sieci. Ale tak serio to może może kiedyś? [Q] Czy według ciebie DmitrjSzojgu powinien dostać awans na moderatora? Szczerze? Jeśli by poprawił się w poprawnym pisaniu słów i trochę nabył doświadczenia w pisaniu tematów, to nie widzę przeszkód. @ Superfk [Q] Kiedy pijemy? Zależy co masz na myśli. [Q] Masz dziewczynę? Monikę z mięsnego. [Q] Jak myślisz czy ranga technik jest trudna? Dla osoby, która ma pierwsze spotkanie z HTML będzie trudne zawsze. [Q] Jak tam na randze@ Administrator? Przybyło mi więcej zadań, nowych znajomości, ale więcej wiary w siebie! @ Marek Mostowiak [Q] Czy kochasz Monikę z mięsnego? Oczywiście! Ponad swoje życie, mam darmowe obiadki przez to. [Q] Czy kitku gang ma prawo się rozwijać? No jak najbardziej #GangKitek ma przejąć to forum! [Q] Czy na forum planowane są jakieś duże zmiany? Na tą chwilę pora zająć się forum już od zewnątrz, sądzę że forum jest wystarczająco technicznie "czyste". [Q] Czy lubisz Jezusa? Hm, nie. [Q] Zrobisz dla mnie rangę? Jaką? [Q] Czy lubisz te forum? Gdybym nie lubił, nie siedziałbym ani chwili dłużej. [Q] Czy @ Superfk ma szanse na właściciela forum? Owszem jak postawi swoje, to będzie mógł robić, co tylko chce! @ Cycu ;] [Q] Na jakiej Sieci Ci sie najlepiej pracowało i dlaczego? "Pracowało" hmm na każdej mi się dobrze pracowało, ale nie mam żadnej, która mi zapadnie w pamieć. [Q] Chciałbyś coś w sobie zmienić? Jak tak to co? Zaufanie do ludzi. [Q] Co sądzisz o każdym z "czerwonych" wraz z Technikami oraz byłymi technikami? Jeśli chodzi o czerwonych to brak wiary w projekt, jest niestety dużo dużo niespełnionych próśb, ale po części rozumiem to, bo ostatnie dni pokazały ile trzeba zapłacić, by utrzymać osoby, które wierzą i zostaną do końca. Szczerość to podstawa, ale czasami nie widzę tego. Technicy? Żadnych zastrzeżeń, napisałem u @ Wujek Staliś , że współpraca z nim to czysta przyjemność ale jeśli chodzi o aktualny stan zarządu to nie mam absolutnie żadnych pytań, cieszę się, że @ Cycu ;] i @ Wahnsinn są też tu ze mna, bo wspierają mnie też prywatnie jak tylko potrafią. [Q] Masz rangę właściciela, kogo awansujesz kogo degradujesz? Awans - @ blaze GM @ Miley - H@ @ archonek W@ @ Maniek J@ @ HEDOPIZGATOR A@ @ kajusia J@ @ BoxdeL A@ @ Cycu ;] J@ @ Wujek Staliś W@ Degrad? @ POLKES i @ RIDE! i sam sobie dałbym XD [Q] Od jakiego czasu zajmujesz się językami programowania ? Od bycia małym gówniakiem. [Q] Samouk czy kursy? Samouk. [Q] Kto według Ciebie jest najbardziej niedoceniany, a kto traktowany " ponad "? Technicy forum są najmniej docenieni i aktualni moderatorzy. @ BuszidoTHC [Q] skąd jestes? Z Polski! [Q] ktory rocznik ? 2015. [Q] co robisz w wolnym czasie? Leżę, gram, śpię, piję. [Q] czym jezdzisz? Rowerem. [Q] masz swoją drugą połówkę? Monikę z mięsnego! [Q] co u ciebie mordeczko? W porządku! Dziękuję, że pytasz! [Q] jaki smak oshee lubisz najbardziej? Witaminy i minerały. [Q] powiem ci ze jesteś dobrym technikiem kiedy rozpocząłeś swoją karierę Po prostu doświadczenie mam już dłuuugie, od dzieciaka zacząłem zabawę. Ale dziękuje! [Q] lubisz sobie przypalić ziółko ? Owszem. :) [Q] jaki kraj najbardziej chciałbyś zwiedzić? Francję. [Q] gratuluje awansu :) Dziękuję. @ opur Co jest najtrudniejsze w byciu technikiem? Dostosowanie się do użytkownika i ich propozycji. Dasz 20zł? @ Miyagi [Q] Pare zdań o sobie ;3 Oshee, lat 7. Lubię ugasić pragnienie innych. [Q] Jaką postać mainujesz w lolu? ;3 Nie gram w lola, nie chcę by mój chłopak @ HEDOPIZGATOR był taki sam jak ja. [Q] Twoj ulubiony film który mógłbyś oglądać codziennie? ;3 Harry Potter [Q] YouTube vs Twitch? ;3 Tiktok [Q] Będziesz oglądał Famme? ;3 Tak! [Q] Amadeusz Ferrari vs Bomba Scarface ;3 Amadeusz Ferrari [Q] Jesteś osobą bardziej spokojną czy jakiś diabeł się za tobą kryje? ;3 Oj taak. :P [Q] Wolny / zajęty? ;3 Wolny. [Q] Kitku vs Pieseł ;3 #GangKitek [Q] Ulubiona muzyka? ;3 https://youtu.be/w3iiK2T9KnM [Q] Twoje wielkie marzenie? ;3 Usunąć DD2 z CSGO [Q] Co lubisz robić w wolnym czasie? ;3 Grać, jeść, pić. [Q] Metin 2 vs Diablo II ;3 Fall Guys. [Q] Co myślisz o wojnie ze strony Rosji? ;3 Nieporozumienie. [Q] Kogo byś chciał zbanować na forum? ;3 Siebie. [Q] Z kim masz największy kontakt na forum? ;3 Staram się utrzymać jednakowy dla wszystkich. [Q] Jesteś osobą zamkniętą w sobie czy otwartą do ludzi nieznanych? ;3 I'm a hardest person in the world. [Q] Wymarzony samochód który byś chciał mieć? ;3 Ferrari [Q] Lato vs Zima? ;3 Ani to ani to. [Q] Lubisz dostawać prezenty czy rozdawać? ;3 Dawać. [Q] Posiadasz jakiegoś zwierzaczka? Jeśli tak to jakiego. ;3 Kitku! [Q] Co chciałbyś wprowadzić na forum? ;3 Porządek. [Q] Jesteś osobą z nałogami czy bez? (pijesz , palisz , zażywasz narkołyków?) ;3 Bez nałogów. [Q] Mieszkasz w mieście czy na wsi? ;3 Aaaa chciałbyś wiedzieć coo? :DDD [Q] Idziesz na pole czy na dwór? ;3 Tylko na dwór! [Q] Mieszkasz w domu czy bloku? ;3 W oborze. [Q] Już nie mam pomysłów ;/ Gratulacje awansu ;3 Dziękuję! @ Patka_ [Q] Jak Ci się podoba na randze Administratora? Świetnie jest, nowe zadania, nowe znajomości. [Q] Uważasz, że gang kitku jest najlepszy? Oczywiście! [Q] Co byś zmienił na chwile obecną na forum? Chyba już wszystko zrobiłem co bym planował. [Q] Z kim z sieci masz najlepszy kontakt? Staram się utrzymać ze wszystkimi jak najlepszy! I lubię rozmawiać, ale to pewnie każdy zauważył. @ Emmanuel Macron [Q] Jaka jest Twoja ulubiona broń w Fortnite? Pompa. [Q] Co sądzisz o uroczystościach związanych z godziną 21:37? Może być chyba. [Q] Czy Twoim zdaniem 2137 emotek w jednym wpisie to przesada? Niestety, ale tak. [Q] VS #GangKitek. [Q] Scholz vs Macron Nie znam żadnego z nich. xD @ burgir [Q] Jeśli wypić to ile? Z umiarem i rozsądkiem. [Q] Jeśli piwo to jakie? Kasztelan. [Q] Ile masz godzin w CS:GO? Około 5k. [Q] Ile masz godzin w CS 1.6? Około 1k. [Q] Co gdyby nie psychasiada.pl? Własna działalność. [Q] Ile masz cm? 18cm [Q] Lubisz burgery? Cheesburgery! Dziękuję za zadane mi pytania, wiem że niektórzy będą zawiedzeni, ale kiedyś kiedyś to się zmieni misiaki. Nominuję gagadka @ blaze . Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burgir 99 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Idź ty, chodziło mi o wzrost :33: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi