Bot Jaś 14 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Nick[z serwera]:jasiujemmm STEAM ID:STEAM_0:1:550979018 0 00:07 29 0 Wiek:17 Znajomość AMXX [1-10]:9 Link do GT:GameTracker.com : Player Page for jasiujemmm (nie gram od wczoraj mam ~1000minut na serwerze tylko gram na różnych nickach) Dlaczego Ty:dużo cheaterow aktaulnie jest i trzeba porzadki zrobic Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?:TAK Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?:staram sie siedziec na specte i przygladac sie jezeli nie jestem pewien bana to wargod albo prosze drugiego admina o pomoc Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?:Porządek na serwerze dobra zabawe Kontakt: steam/fb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Oczywiście że na TAK nie ma adminów Ogarnia amx+ Dużo gra na serwie ++ Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 823 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Podaj więc GT do wszystkich nicków, na jakich grasz. Jakoś nie widać Cię za często na forum, trudno określić zachowanie. Okres próbny + za chęć pomocy. 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finzek 115 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Aktualnie Neutral, podaj resztę tych swoich nicków bo GT nie zachwyca oraz na minus aktywność i obecność na forum... Minutes Played: 95 Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez Finzek edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Na tak + często widzę Cię na serwerze + chęci + steam + wiek GL HF 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Długo ma czekać bo na serwie takie rzeczy sie dzieja ze to szok @ BoxdeL Przez blaze, 19 Sierpnia 2022 2.2 W przypadku wypowiedzi na temat podania trzeba podać min, 3 argumenty w przeciwnym razie komentarz nie będzie brany pod uwagę. (Nie piszemy “Jak wyżej”) - Twój post nie wnosi nic do tematu +1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 388 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Jestem na tak: + AMX + Chęci +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bot Jaś 14 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Godzinę temu, BoxdeL napisał: czemu nie pisałeś podania z konta @ sxnsxnsxn i czemu zrobiłeś mulciaka ?? zapomnialem hasla a nie chcialem gitary zawracac niepotrzebnie mam nadzieje ze to nie problem jak tak to postaram sie usunac jakos konto Przez Gość, 19 Sierpnia 2022 Konto usuwam jeśli sytuacja się powtórzy zapomienia hasła skontaktuj się mailowo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @ Bot Jaś podaj mi proszę wszystkie nicki na PW, na których grasz. Gdy wszystko będzie okej to zdecyduje w tym poście o Twoim podaniu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Okej przyjmuje na okres próbny. Daj na PW swój steamid i powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi