reimeN 4 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Dzisiaj miało miejsce pewne wydarzenie, zostałem zbanowany przez Admina serwera Zombie. Był to karny papież. Ban na tydzień za "Expienie/Wyzerowanie EXP/LVL". Otóz dostałem tego bana dlatego, że na serwerze jest strasznie mało ludzi ( w momencie kiedy dostałem bana były tylko 3 osoby, jeżeli liczyć bez admina bo był afk to tylko 2 ) i nie ma jak wbijać expa i ap. Chciałem również dodać ze ten sam admin wczoraj po południu postanowił wejść na serwer. Zobaczył nas expiących na shotgunach. Ustawialiśmy kolejkę kto pierwszy kto drugi itd, padło że karny papież bedzie expił. Minęła runda gramy dalej, grało na serwerze około 5 osób wczoraj. 2 osoby tylko wchodziły do kampy więc i tak exp nie leciał za szybko. Na dzień dzisiejszy lvl mam 22 i niechciałbym by wyzerowano moje konto przez admina, który banuje za coś co sam zrobił. Mam 2 osoby, które uczestniczyły w expieniu i widziały jak karny papież zabija zombiaki expiąc i wbijając sobie AP. Ja prosiłbym o odbanowanie i przeproszenie mnie przez Admina tego serwera Zombie Mod. Nick - reimeN Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez reimeN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi