V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój Nick: @ turki geng Nick Oskarżonego: @ Wieczorek44 Powód: Nie stosowanie się do taryfikatora banów Data: teraz Dowód: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=3497 "3.3 Rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS/ ITP)[12h, 1dzień, tydzień, perm]" Tak tylko dodam, że jest to mój pierwszy ban za gsj/sgs itp więc nie wiem czemu od razu 3 dni. Szkoda, że jak inni stoją na respie, robią gsj, nie wykonują celi mapy to nie dostają banów, ale ja jako, że jak skrytykowałem adminów dd2 na czatboxie to od razu banik wleciał i to parę razy dłuższy niż powinien POZDRAWIAM @ Miley @ RIDE! ? Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez turki geng 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczorek44 41 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Nie wiem czy krytykujesz adminów na chatboxie czy nie malo mnie to interesuje. Przyznaje nie patrzylem na taryfikator ban skrocony do 12 h a reszta nalezy juz do wlascicieli co zrobia ze skarga @ HEDOPIZGATOR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 @ Wieczorek44 +1 ostrzeżenie za niestosowanie się do taryfikatora kar. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi