opur 343 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @ turki geng Q] lubisz jeść bagietki czosnkowe? Lubię lecz nie powinienem bo mam problemy z wątrobą [Q] Czemu jesteś takim botem w kanter strajka? Sam jesteś chujowy ok? [Q] Skąd zamiłowanie do budowlanki ? Stary rzucał we mnie cegłami jak byłem mały a tak serio to nie wiem sprawia mi to przyjemność po prostu. @ archonek [Q] Kiedy znów Cię usłyszę na tsie? Możliwe że jutro wieczorem [Q] Kiedy beczka kręcona z piekar slaskich Całe życie z piekarami [Q] Kiedy wbitka na jakiegoś zombiaczka Nie wiem nie gram w komputer za bardzo, czasu mi brakuje. [Q] Zapraszam na mixy codziennie po 18, kiedy wpadniesz? Jak będę mieć tydzień wolnego w końcu xD [Q] Ile masz lat? 19 i 9 miesięcy [Q] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? Zawodowym piłkarzem ręcznymi [Q] Czy jesteś drilowcem? 🗡🗡🗡🗡🗡🗡🔫 [Q] Czego ostatnio słuchałes - wykonawca i tytuł 500PS - Bonez MC RAF Camora [Q] Ulubiony film? Seria piraci z Karaibów i Harry Potter [Q] Czego najbardziej żałujesz w życiu? Że nie przeszedłem do lepszej drużyny w Krakowie jak skończyłem podstawówkę tylko zostałem i zmarnowałem szansę. [Q] Ulubiony trunek alkoholowy? Wódka. @ Kaczmar [Q] Czemu masz ego większe od wagi? Żeby cię połamać [Q] Czemu jesteś słaby w cs? Bo praktycznie nie gram B) [Q] Czemu udajesz kolege xyna XD? Nie wiem czemu tak uważasz ale skoro tak to super masz na chacie idź się ujeb pzdr. @ DmitrijSzojgu [Q] Czy masz dziewczynę? Już nie [Q] Kiedy pijemy? Nie wiem ja zjeżdżam z delegacji właśnie i idę się najebać bo od poniedziałku znowu do roboty [Q] Czy masz samochód? Nie mam prawa jazdy. @ Naila [Q] Jesteś od czegoś uzależniony? Od papierosów i kawy. [Q] Pokażesz w końcu dominację na zm? Nie, bo ludzie z serwera wyjdą jak taki giga kox wejdzie [Q] Jakie plany na życie? Aktualnie chce kupić parę rzeczy mi potrzebnych a później to znaleźć dziewczynę i odkładać powoli na remont mieszkania. [Q] Boisz się czegoś? W sumie to wysokości ale po rusztowaniach śmigam na ez [Q] Twój największy sukces? Aktualnie to chyba jakieś sportowe i zdanie matury XD [Q] Jesteś pesymistą czy optymistą? Realistą [Q] Gdzie jesteś jak cię nie ma? Śpię [Q] Z kim byś kładł lm w jednej kampie? xD Z Wieśkiem z roboty lepszego murarza nie ma to i lmy by kładł od laty do winkla [Q] Skąd pomysł na nick opur? Nie wiem ( serio XD ) EDIT. Nominuję @ Cycu ;] OG Technik what's poppin Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez opur 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naila 248 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Super odpowiedzi Jeszcze zapomniałeś o nominacji next osoby! Pozdrawiam ^^ Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Naila 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin archonek 1 066 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 super odpowiedzi 🕊️🥳 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Piękne odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi