diegoez20 313 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię: Diego Wiek: 14 Doświadczenie: takie 7/10 kiedyś bawiłem się w te grafiki fajna jest z tym zabawa. Dlaczego ty: dlatego że jest otwarta rekrutacja a widzę ze przydał by się grafik lubię to robić niezła zabawa z tym jest ogólnie uwielbiam robić grafiki dlaczego by nie spróbować kolejny raz :) Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum: dużo jestem aktywny na forum ostatnio trochę mnie nie było ale teraz postaram się aby ta aktywność była o wiele wiele większa wiec postaram się być jak najwiecej Kontakt: Discord , GG, Messenger, ts3 Twoje przykładowe prace (minimum 3): ten 2 ze star to baner mały jak coś mogę dodać na pv więcej potem Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez diegoez20 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 598 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jak na razie jestem na nie - twoje prace nie są przekonujące - słaba aktywność na forum + chęci Pamiętaj, że możesz pomagać użytkownikom forum realizując ich zlecenia które w miarę często się pojawiają o tu https://psychasiada.pl/forum/39-zlecenia/ 1 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papież Franciszek Nowy. 1 033 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 A ja tam jestem na tak: - aktywność + Cycu miałby w końcu pomoc + Chęci 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Grafiki może nie są wybitnie, ale też nie ma żadnego grafika. Uważam, że staż u Cyca byłby dobrym pomysłem na okres dwóch tygodni, dlatego jestem na tak. 1 1 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 549 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 W sumie to sam nie wiem. Wydaje mi się że nie są to grafiki które mógłbym ocenić na 7/10 jak określiłeś swoje doświadczenie. Pierwsza praca to dodanie samego napisu, żadnych dodatkowych efektów nie widzę, a porównywałem ze zdjęciem, które udało mi się znaleźć. Druga wygląda na jakąś taką rozmazaną ale może takie było założenie. Trzecia według mnie najlepsza ale też nie wygląda na trudną. Bardziej mi wyglądasz na początkującego grafika, jeżeli @ Cycu ;] będzie miał chęć trochę Cię przyuczyć to wydaje mi się że można dać szansę na próbnym okresie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 882 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 jestem na tak grafiki sie ogarnie cycu cie nauczy nie ma grafikow 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jestem na Tak +/- wiek -Doświadczenie (widać, że początkujący) + Brak Grafików +Chęci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek 243 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 W sumie pamiętam jak wyglądały moje prace jak zaczynałem z grafiką i nie wyglądały o wiele lepiej, więc wierze, że chłopak się za to weźmie i wyrośnie na super grafika, więc jestem skłonny dać na tak - +chęci pomocy +brak grafików -prace, lecz to się nauczy POWODZENIA zielone światło. 2 "Piękny świat, lubię zapomnieć, że zło nas dosięga Wystarczy łza, czujności brak nigdy nie zwycięża" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Cycu ;] 234 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Sam osobiście nie mam czasu kiedy Cie poduczyć, ale mogę Ci podesłać PS'a jeżeli nie masz i podeśle Ci parę linków poradników, tylko przypomnij się na PW :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Cycu ;] 234 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi