Enter_ 7 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Nick[z serwera]: Enter_ Steam ID: (dodam z kompa) Wiek: 22 lata Znajomość AMXX [1-10]: 6 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Enter_/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Chciałbym wrócić do tego co kiedyś niszczyło mi nocki haha Chciałbym pomóc w rozwijaniu sieci i serwera ponieważ widzę fajny potencjał w tym wszystkim i wiele mega fajnych ludzi zarówno na forum jak i na serwerach Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Chyba dobrze chociaż nie wiem w jakiej skali to mogę wyrazić :P Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Napewno czas to najważniejsze. Postaram się pomóc rozwinąć serwer fajnymi pomysłami i zarówno go rozreklamować Kontakt: Discord EnteR 👑#4722 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUSKIII 210 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Przez Gość, 31 Lipca 2022 Jeśli chce może aplikować w normalnej rekrutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Jestem za daniem szansy wiek+ amx+ do ogarnięcia gt+/- Powodzenia 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) jestem na nie - brak steam -gt tylko 21 min,nie widzialem cie ani razu na serwerze -konto pod podanie -doświadczenie Edytowane 31 Lipca 2022 przez BuszidoTHC 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 84 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Na NIE. -Staż na serwerze zbyt mały, pograj trochę dłużej +Znajomość AMX całkowicie wystarczy do obsługi komend dla admina -Nie wiem czy masz cs'a na steamie, po tylu godzinach nadal go nie podałeś. Myślę, że jeden dzień na serwerze to jednak za mało by aplikować na admina, daj się poznać innym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 148 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Odrzucam, pograj z nami, daj sie pograc i spóbuj ponowanie za 7 dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 148 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi