Założyciel Sieci Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RIDE! 2 008 Opublikowano 30 Lipca 2022 Założyciel Sieci Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Hej! Nikt nie wstawia to jako właściciel zobowiązany się czuje zacząć, moje wakacje dotychczas nie były turbo ciekawe, ale postaram się wam przestawić jakieś najciekawsze zdjęcia, które zrobiłem dotychczas, a już w czwartek wylatuje na koło podbiegunowe łowić ciekawe gatunki ryb, to na pewno temat się rozkręci i was zaciekawi. W pierwszym wpisie chciałem wam przedstawić zakręt śmierci na drodze sudeckiej. Zakręt Śmierci – uroczysko, ostry drogowy zakręt oraz punkt widokowy na Karkonosze i Kotlinę Jeleniogórską, położony na drodze wojewódzkiej nr 358 zwanej Drogą Sudecką pomiędzy Szklarską Porębą a Świeradowem-Zdrojem. Zakręt powstał na zboczu Czarnej Góry w latach 1935-37. Hej ponownie, wrocilem do was, żeby pokazać wam kilka shotow z moich sierpniowych wakacji które spędziłem w miejscowości NUUK ( stolica oraz największe miasto Grenlandii) 4 sierpnia wyleciałem z lotniska Warszawa Okęcie na lotnisko Torp w Oslo, następnie musiałem przetransportować się na lotnisko Gardemoen z drugiej strony wyżej wspomnianej stolicy Norwegii skąd udało mi się przetransportować do Nuuk. Głównym zamysłem wyjazdu było wędkarstwo z łodzi. Na miejscu zastaliśmy słaba pogode co nie było dla nas raczej zaskoczeniem. (250 km od koła podbiegunowego). Temperatura wahała się od -2 do 6 stopni Celsjusza co nie przeszkadzało mi by zanurkować w morzu! Wracając do kwestii wędkarskich, spotkałem się z lekkim rozczarowaniem ponieważ nie złowiłem nic, czym byłbym mega usatysfakcjonowany. Największa ryba jaka udało mi się przechytrzyć i schwytać to halibut 23 kg oraz dorsz 27 kg. Lowilem również zabnice, czarniaka, flądre oraz innej gatunki ryb. aa poza rybkami na haku znalazłem takie żyjątko jak rozgwiada :) Zlowilem także złota rybke (karmazyn) - Karmazyn to ryba drapieżna, która znajdziemy na baaaardzo dużych głębokościach, w poszukiwaniu jej spuszczalem swoją żyłkę nawet na 200m w dol, ryja ta lubi bardzo zimna wodę, dlatego znajdziemy ja tylko w oceanie atlantyckim oraz na morzach północnych. Złota rybka jak wiecie spełnia 3 życzenia gdy się ja wypuści, moje dotyczyły pokoju na świecie oraz miłości. - wszystko inne mogę kupić w sklepie. A gdybyście to ty złowili złota rybke? Jakie byłby wasze marzenia? Napiszcie to w odpowidziach na ten post! Pobyt jednak zaliczam do udanych, bawiłem się świetnie, zdobyłem nowe umiejętności w technikach wędkarskich, zobaczyłem wiele pięknych miejsc oraz poznałem wspaniała kulturę oraz gościnność ludzi tem mieszkających. Następny mój przystanek już w przyszły weekend w Czechach, wystąpię tam jako zawodnik mistrzostw świata we freestylu motocyklowym, trzymajcie kciuki! Siemka! Jestem już po mistrzostwach świata! W kwalifikacjach udało się zdobyć 10 miejsce! Co jest świetnym wynikiem, w półfinałach niestety popełniłem błąd który kosztował mnie kontuzje i niedokończenie przejazdu a wiec pożegnałem się z finałami. Jestem jednak bardzo zadowolony, atmosfera była super, poznałem dużo świetnych ludzi, spotkałem przyjaciół których dawno nie widziałem! dla mnie to juz niestety koniec wakacji, teraz została praca praca i może spotkanie sieciowe jeśli noga zdąży się zagoić. dzięki, ze mogłem wam to przedstawić :) 5 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Mega śliczne miejsce Czekamy na zdjęcia z koła podbiegunowego!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 świetny pojazd dwukołowy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 przewieź mnie 2 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez 6 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 600 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 728 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Fajny ścigacz. Myślę, że z łowisz tam śledzia morskiego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 2 godziny temu, reez napisał: 600 ? 1100 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 rajdzik na czerwonej bestii nie no najsik wypad i widoki też zajebiste 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_ 172 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 nie no faktycznie fajny ten ścigacz 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Czy tylko ja myślałem, że na pierwszym zdjęciu @ RIDE! się ukrywa za motorem? 🤐😄 Sztosik foteczki. 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 1 hour ago, Oshee said: Czy tylko ja myślałem, że na pierwszym zdjęciu @ RIDE! się ukrywa za motorem? 🤐😄 Sztosik foteczki. BOŻE dosłownie tak samo miałam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Seksi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zapraszam do czytania aktualizacji! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 285 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Mega zajebiste miejsce, widoczki na które na pewno każdy w życiu się musi wybrać. Przedstawianie niektórych sytuacji, które wysyłałeś prywatnie też mi się mega podobały *XD* zachęciłeś aż do odwiedzania takich miejsc i jedynie co mogę jeszcze dodać, to pozdrowienia dla Twoich butów które ładnie współgrały z alkoholem i błotem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyagi 107 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Fajnie miło i przyjemnie się to czyta Mam nadzieję, że będzie więcej takich ciekawostek z życia wakacyjnego. A tego ścigacza gdzie znalazłeś?. Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 19 minut temu, Miyagi napisał: Fajnie miło i przyjemnie się to czyta Mam nadzieję, że będzie więcej takich ciekawostek z życia wakacyjnego. A tego ścigacza gdzie znalazłeś?. Pozdrawiam cieplutko Ścigacza niestety nie wyłowiłem z morza tylko kupiłem w salonie liberty motors Wrocław 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 pieknie hubi 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Boskiego szukałeś na ziemi? XD Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez turki geng 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 22 minuty temu, turki geng napisał: Boskiego szukałeś na ziemi? XD Próbowałem się zniżyć do jego poziomu xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 899 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 ale wielka ryba 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 kozaczek Ride te ryby sztos i ten halibut lubię wendkować możemy się wybrać kiedyś na jakieś węgorze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 481 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 robi wrażenie 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) No mega to wygląda i te motory nie no miazga Edytowane 21 Września 2022 przez SHEZZY Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Bardzo zajebisty materiał. Ciekawie i ładnie stylowo opisane 👍 Super maszyna 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi