kajusia 1 862 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Jeśli powiedzieliby ci, że jesteś nieśmiertelny i że żadne z twoich działań nie zostanie ukarane, co byś zrobił? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Napadł na bank 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 zabiłbym ludzi którzy mnie irytują pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo 29 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Wyjebałbym to forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 (edytowane) bylo inne pytanie dnia i na to nie odpowiadam XD ale co do pytania to wszystko w sumie bym zrobił co sie da Edytowane 26 Lipca 2022 przez BuszidoTHC 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Ukradlaby rzeczy ktore mi sa potrzebne XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 22 minuty temu, BuszidoTHC napisał: bylo inne pytanie dnia i na to nie odpowiadam XD Czyli w tym momencie Twoja wiadomość jest zwykłym spamem, która nie odnosi się do głównego pytania w tym temacie więc powinieneś wyrwać warna Odpowiadając na pytanie szukałbym pedofilów aby ich ukarać za to co robią. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermann-.- 83 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 (edytowane) Zabiłbym kilka osób i napadł na bank i przy okazji podbiłbym cały świat Edytowane 26 Lipca 2022 przez Hermann-.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Podbił Marysi oko bo mnie wkurza i Hankę wytargak za kudły xd 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Zagadał do Moniki z mięsnego. 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 2 godziny temu, kajusia napisał: Jeśli powiedzieliby ci, że jesteś nieśmiertelny i że żadne z twoich działań nie zostanie ukarane, co byś zrobił? Podbił bym wszechświat siłą zabił bym kosmitów i bym ogłosił imperium Galaktyczne xD. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dranzer 54 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 (edytowane) Zależy kto by mi to powiedział? Na ogól nie ufam ludziom, więc wolałbym po mału jakoś pożyć i sprawdzić czy rzeczywiście jestem nieśmiertelny i czy wszystko mi ujdzie płazem. Jeśli zaczęłoby się wszystko zgadzać, zacząłbym tworzyć imperium i dążył do przejęcia władzy nad światem. Przez lata dokształcałbym się i usuwał "chwasty", a jako Imperator Świata, próbował wdrażać najlepsze możliwe rozwiązania, by ludziom żyło się dobrze w dostatku i rozwoju, przy poszanowaniu harmonii z naturą i wartościi etycznych. Edytowane 26 Lipca 2022 przez Dranzer wstawienie przecinka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 skoczył z dachu 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Solidny bank obrabować, a później za kasę to już wszystko można mieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 327 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 4 godziny temu, Adrian. napisał: Odpowiadając na pytanie szukałbym pedofilów aby ich ukarać za to co robią. ECPU mordo, raczej są śmiertelni..... " Ci którzy chcą żyć- umierają. Ci którzy chcą umrzeć- żyją." Gdybym był nieśmiertelny, popełniłbym samobójstwo :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Obrabował bank i pobawił się w csa irl =D 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosunio 74 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 bym wypił 5 litrów czystej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati 18 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Skakalabym ze spadochronem bez spadochronu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyFiFi 160 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Pojechałbym do Rosji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi