Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA][Skarga] - DeN.

DeNashi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: DeN.

Nick Oskarżonego: Biały_Analny_Miś

Powód: Zgłaszam chłopowi na u@ 3-4 osoby o respie i afkach i Pan admin olewa temat.

Data: 24. lip 2022

Dowód: image.jpeg.fff32bc4049d37ed9eb11e775a2b0464.jpeg

I chłopaki se biegali bez upomnienia, bez kicka bez czegokolwiek...

Afki też dopiero zostały ogarnięte gdy drugi admin wkroczył XD

@ AIMSTAR997

EDIT: Raz że niezły afk jak chwilę przed kickowałeś sobie sxn z powodem "ogarniesz się?" Dwa nie przypominam sobie byś mi chociaż raz to wspomniał a i btw AFK ale mi bana to już wyjebałeś ciekawieee

A na serwerze byłeś bo w statusie se sprawdziłem :3

• Lubie to ! 1
  • kekw 3

image.png.531a06de17e75d3b9bfc94a0f673599d.png

image.png.4e634b795eb5c2183a4a6feed301a3a1.png

Więc tak, chciałem  sprawdzić czy @ Kozak będzie reagował, specjalnie nic nie robiłem gdy ja zaregowałem denashi napisał że jeden admin nie reaguje  na u@. I nagle dostał bana ? Yhmm ciekawe gdy gracz napisał prawdę to admin banuje? Złe zachowanie.

• -1 1
  • kekw 2
  • LOVE <3 1

No to może zacznę o d tego że : 
W tym czasie co ty @   DeNashi.  pisałeś na u@ prawdopodobnie mnie nie było na serwerze , ponieważ nie przypominam sobie żeby ktoś pisał coś na u@ o graczach AFK 

46 minut temu, AIMSTAR997 napisał:

Więc tak, chciałem  sprawdzić czy @ Kozak będzie reagował, specjalnie nic nie robiłem gdy ja zaregowałem denashi napisał że jeden admin nie reaguje  na u@. I nagle dostał bana ? 

@ AIMSTAR997  chciał bym ci przypomnieć tylko o :   2.5 Admin ma zakaz faworyzowania graczy    
To że @   DeNashi.  to twój kolega/dobry znajomy ( wnioskując poi twojej reakcji gdy dostał bana , która nie była za miła) nie znaczy że ja będę go traktował z wyjątkiem 
Bana  dostał za utrudnianie pracy po przez napisanie na say-u  ,, kozak na niewidce " czy jakoś tak  . Już nie raz i nie dwa pisałem mu na y@ że za pisanie na say-u o tym że jakiś admin jest na niewidce wyrwie bana . 

• Lubie to ! 1

• Gość zmienił(a) tytuł na [Skarga] - DeN.
  • Gość odblokował(a) ten temat

Przejrzałam demka z tego dnia i każdy z Was nie jest święty.

@ Kozak  - Z tego co widzę po demkach to byłeś na serwerze i siedziałeś na niewidce. DeN. zgłaszał ogólnie na u@ osoby, którymi należy się zająć a Ty pozostawiłeś to bez reakcji. Zgodzę się jedynie z Tobą co do bana bo nie powinien tego publicznie pisać, ale skoro nie reagujesz na takie zgłoszenia to nie dziwie się że tak napisał.

@ AIMSTAR997 - Cieszę się że próbujesz zwalczyć też adminów olewających u@, ale przy następnej akcji proszę abyś screenował/nagrywał daną sytuację a nie sprawdzać drugiego admina, przez co graczom nie chce się grać jak mimo prób zgłaszania czegoś na u@, nie jest to przez adminów rozpatrywane. Bo Kozak nie zwracał na czat uwagi, a Ty zamiast się tym zająć czekałeś na ruch drugiego admina, a Twoje czekanie trwało dość długo i byłeś skłonny zabijać afk-ów i nabijać sobie statystytki.

@   DeNashi.  - Na przyszłość - nie piszemy na ogólnym czacie o siedzeniu admina na niewidce.

W skrócie:

@ Kozak - 2/3 ostrzeżenie za brak reakcji na u@ - to Twoje ostatnie ostrzeżenie.

@ AIMSTAR997 - z tego co widziałam to względem Ciebie również zostały wyciągnięte konsekwencje i masz 2/3 ostrzeżeń.

• Lubie to ! 1
  • Rzyganko 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie