kajusia 1 862 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 @ Mike Van T odpowiada! Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Przychodząc na tą sieć znałem już niektóre osoby z niej 1 myślą do głowy która mi przychodzi z tej sieci jest @ Shock Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? Najlepsze Ziomki czyli @ Shock @ Speedy @ Magus Najbardziej denerwująca osoba na forum to..? @ yamahama Mistrz skarg na każdego Najbardziej pozytywna osoba? @ Speedy Wyluzowany Śmieszny Pozytywny nic dodać nic ująć Największy pajac na forum? @ jeden Miss i mister forum? Wyglądem powala z nóg czyli @ aDk No i Nasza najładniejsza krowa @ O N N A Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Dziecko lat 15 Będzie dobrze Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? Myślę że taką osobą jest @ Piesy Zastał discord drewniany zostawił murowany 😛 Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? NIe mam bladego pojęcia kto mógłby nim być Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Ciężko powiedzieć @ aDk zawsze spadała na niego jakaś fala krytyki gdy były lagi na serwerze zupełnie nie potrzebnie. Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? Na forum za dużo się nie udzielam więc wole zostawić to pole puste. Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Jeśli brać pod uwagę wątek serwera jb to @ Mefistoo spełnia swoją rolę wyśmienicie Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? Oczywiście zabrałbym @ Shock Myślę że na dobry początek polecielibyśmy w podróż dookoła świata Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? @ Mefistoo ona właściciela jb. Zasłużył swoim wkładem na serwer Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Brakuje mi jakiegoś klasyka ZM bez jakichś lvl itd Najlepszy komunikator na sieci? Bez wątpienia Discord jest bardzo przyjemny w obsłudze. Najlepszy serwer na sieci? No oczywiście że JB Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nie ma na tym forum chyba tej konkretnej osoby grała kiedyś na nicku Youknowshow. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Tak jak mówiłem na forum często nie wchodzę ale z doświadczeń i odczuć to uważam każdy daje z siebie 100% Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @ ventus poszlibyśmy na strefach oczywiście Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? @ Shock Prawdziwy kibol postrzelałbym mu trochę bramek hehe. Wybrałabyś się na alko-libacje? Moim Faworytem @ Speedy myślę że byłby to udany wypad Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Nie ma takiej jednej konkretnej osoby. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ snuffy Kultura na najwyższym poziomie 🙂 Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ Magus Top Chef? @ Paweł Gwiazdy tańczą na lodzie? @ O N N A Trudne sprawy? @ Dziecko lat 15 Twoja twarz brzmi znajomo? @ aDk Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ Mefistoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 64 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 W sumie przydałby mi się top chef, jeśli o mnie chodzi xDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) Mistrz skarg dziekuje mike napisalem z 4 skargi w swoim zyciu i mistrz skarg xd jesli potrzeba jest to sie pisze Edytowane 22 Lipca 2022 przez yamahama 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziecko lat 15 17 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Jeszcze sie spotkamy gagadku ale jesli juz do tego dojdzie poczujesz smak bigosu z komuni xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy 31 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Hahaha pozdro chcesz alko libacje z wujem spidim? Zapraszam do Wawy w sierpniu hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock 137 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 No na pewno ty chyba nie widziałeś jak na bramie łapię i kto komu by strzelał haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magus 101 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Bardzo fajny mini wywiad z mini majkiem. Pozdrawiam cieplutko i życzę wam wszystkim super dzionka <3. A ten mistrz skarg napisał następną już xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 2 godziny temu, Magus napisał: Bardzo fajny mini wywiad z mini majkiem. Pozdrawiam cieplutko i życzę wam wszystkim super dzionka <3. A ten mistrz skarg napisał następną już xD Napisal bo ja widzi ze ludzie takie osobowosci jak ty graja na tym serwie i co chwile cos odwalaja typu fk albo przeklenstwa to az sie smiac chce z cb , pozdro ps.nie zapomnij miski od ryzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi