Chwaścik 0 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nick[z serwera]: ChwastOFF STEAM ID: STEAM_0:0:23078730 Wiek: 25 Znajomość AMXX [1-10]: 8 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ChwastOFF/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Jestem osobą która nienawidzi osób które cheatują (nie zwracajcie uwagi na mojego vaca xD) Tworzyłem serwery ok. 10lat temu kiedy to pogrywałem w cs'a ze znajomymi, wracam właśnie z 2letniej przerwy i chciałbym zacząć swoją nową przygodę administrowania serwerami cs 1.6 Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak, nie na tej serwerowni Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Bardzo dobrze, znam ich sposób działania, etc. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Kulturę (wiadomo, czasem pożartuje) profesjonalizm, jeżeli chodzi o zgłoszenia i oczywiście bardzo dobrą atmosferę Kontakt: Steam: ChwastOFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naila 248 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 - GT - dopiero się zarejestrowałeś 10min temu - daj się poznać użytkownikom forum jak i graczą Spróbuj później:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 jestem na nie -konto pod podanie -od dzisiaj na serwerze i podanie sklada XD -gt -nie spelniasz wymagan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwaścik 0 Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Teraz, BuszidoTHC napisał: jestem na nie -konto pod podanie -od dzisiaj na serwerze i podanie sklada XD -gt -nie spelniasz wymagan Ktoś musi robić robote xD przez 30minut składam zgłoszenia na u@ ale tobie i drugiemu adminowi który był na serwerze nie chciało się najwidoczniej sprawdzić gracza na którego "doniosłem" ;X Do your job better mate ;] Przez Mefistoo, 22 Lipca 2022 Nie wypowiadamy się w swoich podaniach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 327 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) Nieee nooo, tak to nie :) - GT - konto pod podanie, podanie dla rangi + pograłem z Tobą chwilę, i zdajesz się być komunikatywną osobą + steam Posiedz na forum, daj się poznać ludziom i zobaczymy, jak Ci zależy na adminie :) Na obecną chwilę NIE, za dużo osób składała podania, po otrzymaniu rangi, znika.Masz tydzień, żeby nadrobić GT i złożyć podanie ponownie. Nic osobistego, po prostu, takie są oczekiwania, jeśli chodzi o podania. Pozdrawiam. edit. (Wypowiedz we własnym podaniu, w dodatku z drama, to nie miejsce na takie wywody, napisz skargę na admina, jeśli czujesz, że coś jest nie tak) Edytowane 22 Lipca 2022 przez MaRazm R.I.P. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_ 173 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 -nie widziałam Cię nigdy na serwerze -konto na forum pod podanie +steam złóż ponownie podanie za 7 dni, pograj trochę na serwerku i wtedy sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romy 73 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie no kumpel chyba z chuja spadłeś, zaczynasz staż u nas na forum i z bomby admina chcesz? Takiego kabaretu to jeszcze nie widziałem, chciaż co do zgłaszania na u@ się zgadzam, polecam pisać skargę to się podepne :p. -gt -konto pod podanie - wypowiadanie się pod swoim podaniem +/- rozpoznawanie cziterów i rozpiska DO SPRAWDZENIA! Bo to hit jak admin daje ci w rozpisce rundy i pisze, że "gracz skanuje płot" XD. Ja nie wiem kurwa co wy macie z tym rozpoznawaniem cziterów, jeden potrafi go rozpoznać po samym stylu grania, drugi zna sposób ich działania, trzeci jest byłym kontraktowanym graczem, 4 kurwa myszke s1mplowi przecierał, a w praniu wychodzi na to, że dopóki chłop na hvh nie będzie biegał to czysty jest XD. +doświadczenie +wiek +amxx Jak dasz się lepiej poznać będę na tak, na razie na NIE. Przez Gość, 22 Lipca 2022 Brak kultury +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Ja nie wiem na co liczysz wbijając i biorąc sie z dupy i myślisz że każdy bedzie na, tak bo masz na +amx XDD jestem totalnie na NIE -konto pod podanie -nie znamy cie i nie wiemy czy to co mówisz o sobie jest prawdą DUZY - gt Sprobuj szczescia innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1mpleTrue 8 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Zdecydowanie na nie. XDD Ewidentnie spadłeś z Ch... -Nie widziałem Cię nigdy na serwerze -Konto pod podanie -GT GLHF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Facet który pcha się na admina i myśli że go przyjmą sorry ale to nie tu: - nie znam cię - GT ( Xd) - brak jakiejkolwiek zapoznania z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi