piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nick: cełes goł plejer Propozycja: usunąć blokadę prędkości Czego dotyczy propozycja: usunąć blokadę prędkości a zamiast tego lepiej zrobić takie coś ,że za przekroczenie np.500 aa zabierane jest -20hp Ewentualne wskazówki do Propozycji:- 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Jestem za propozycją bo jak strefy sobie robiłem to tylko mnie cofało i to czasami Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 27 Lipca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @ BoxdeL - ogarnij to bo sam mam z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 27 Lipca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi