shipi111 1 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Twarda Petarda Ojca w Odbycie STEAMID: 'STEAM_1:0:1336704577' Serwer: COD 201 LVL Data zdarzenia: 21/07/2022 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=2687 Opis sytuacji: Witam, na serwerze występuje bug z granatami, mianowicie czasem po rozpoczęciu rundy blokada 5 sekund nie działa i albo od razu można rzucić granata albo po 3 sekundach około, przynajmniej u mnie na klasie szpieg tak się to buguje, admini serwera wiedzą o tym bugu. Fakt faktem wykorzystywałem ten bug lecz nie wiedziałem, że za to jest ban i na dodatek perm. Przeczytałem teraz regulamin i wiem, że jest tam napisane ,że nieznajomość regulaminu szkodzi i mój błąd prawda powinienem przczytać regulamin wcześniej , ale czy jest szansa na ub albo złagodzenie kary z racji tego, że administracja zastrzega sobie prawo do zmiany taryfikatoru? Przyjemnie mi się gra na serwerze i raczej nie mam żadnych innych zgrzytów z administracją, więc chciałbym sobie jeszcze pograć na serwerze, ale wiem, że regulamin jest regulaminem , mój błąd nie zastosowałem się, więc całkowicie rozumiem bana, ale prosze po prostu o luźne rozpatrzenie tego postu i informacje czy można coś zmienić w tej sprawie. Pozdrawiam 🙂 Edytowane 21 Lipca 2022 przez shipi111 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypek 143 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Powinieneś zostać potraktowany tak jak mówi regulamin, wykorzystywanie błędów serwera/gry grozi banem perm. Jako, iż jesteś pierwszy z takim powodem bana bana skracam do 1 dnia. Ale doszły mnie słuchy, że ktoś Ci mówił o tym abyś nie wykorzystywał tego błędu i ponoć ta osobę wyśmiałeś. Na PW poproszę cię jak to robisz, będę próbował coś zadziałać w tej kwestii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipi111 1 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 8 minutes ago, szczypek said: Hej, dzięki wielkie w takim razie i bardzo doceniam 😃 Fakt któryś z graczy mi powiedział żebym po prostu nie rzucał tych granatów przed 5 sek, ale nie tyle co go wyśmiałem po prostu odpowiedziałem, że nie moja wina ,że się bugują i nie było to w prześmiewczym kontekście a bardziej żartobliwym , choć mógł to tak odebrać wiadomo , plus też nie wiedziałem, że za to jest ban bo nie byłem akurat o tym poinformowany, choć w sumie mogłem sie domyślić tego i tak nie robić za co przepraszam. Pozdrawiam Przez szczypek, 21 Lipca 2022 Czekam na PW ze sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi