GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Nick: @ GENERAL ALADEEN Powód Warna: Plagiat Kto nadał ci warna?: @ blaze Opis sytuacji: Coś spóznione reakcje i ostrzeżenie przez moderatorów oraz Opiekuna redakcji. Tymbardziej temat już troche wiśiał a teraz nagle został usunięty. Każdy z użytkowników i administracji sie wypowiedział co do tematu i dał like. @ Mrs.Ana wcześniej też sie wypowiedziała i nie miała zastrzeżeń to samo @ blaze @ kajusia też sie wypowiedzieli wcześniej i nie dali warna. A teraz nagle @ blaze chce sie popisać że jest dobrym modem i dał ostrzeżenie. Ps: Chciałem troche ożywić redakcje żeby każdy miał co poczytać. Tymbardziej w temacie napisałem że kumpel mi pomagał. Zródło moje: https://www.therichest.com/lifestyle/15-surprising-things-men-are-attracted-to-that-we-dont-realize/ @ BoxdeL No ok plagiat to plagiat tylko niestety nie macie tego w regulaminie forum. Także ten tego warn niesłuszny. @ Mrs.Ana ale niestety nie macie tego w regulaminie forum Znalazłem tylko to: 1.8 Użytkownik ma prawo do umieszczania linków do stron zewnętrznych wobec Forum w działach i miejscach do tego przeznaczonych. Edytowane 19 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 865 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 spóźniona ale słuszna. od razu powinieneś dostać warna Jeżeli chcesz ożywić forum wymyśl coś swojego Plagiat to Plagiat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Reakcja jest słuszna. Po otrzymaniu informacji, iż przekopiowales artykuł z innej strony Ja z początku myślałam że to wszystko przetłumaczyłes układając, dopiero @ kajusia napisała komentarz wraz z całym artykułem i niestety jest to plagiat. Dosyć że inna strona podana to jeszcze Twój komentarz, trochę oleju w głowie proszę mieć. https://demotywatory.pl/4673726/10-rzeczy-ktore-pociagaja-i-przyciagaja-facetow NIestety spóźniona reakcja z mojej strony, ale musiałam również przeanalizować wszystkie fakty, tak samo jak z innymi osobnikami tutaj związanymi. Więc osoby mi pomagające świetnie się spisały, za co dziękuję! TO ja zgłosiłam post i @ blaze zareagował. WWszystko jest w regulaminie redakcji! Zapraszam podpunkt został dopisany już dawno! @ GENERAL ALADEEN zapoznaj się Edytowane 19 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 865 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 czekałem na to : to teraz tak: Plagiat jest zabroniony i to już nawet nie chodzi o forum bo to przestępstwo po drugie: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek 243 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Witam, wypowiem się w tym temacie, ponieważ sam osobiście zgłosiłem @ Mrs.Ana na messengerze wszelkie dowody, że jest to czysty plagiat i powinien być usunięty. W skrócie jesteś beztalenciem, które kopiuje angielskie tematy, tłumaczy je, a po chwili wstawia na forum dając link do BŁĘDNEGO ŹRÓDŁA, ponieważ dałeś do innej stronki źródło niż z której to skopiowałeś. Według mnie powinieneś dostać bana za plagiat, a nie ostrzeżenie, nie pozdrawiam. Mam nadzieję, że takiego głupstwa będzie mniej, a Ty w końcu zrobisz coś samodzielnie, a nie bezczelnie przekopiujesz i dasz sobie link do innej strony. Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne, a ja będę z chęcią czytał Twoje kolejne pracę o ile będziesz miał czelność je wrzucać. 1 "Piękny świat, lubię zapomnieć, że zło nas dosięga Wystarczy łza, czujności brak nigdy nie zwycięża" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 2 minuty temu, BoxdeL napisał: czekałem na to : to teraz tak: Plagiat jest zabroniony i to już nawet nie chodzi o forum bo to przestępstwo po drugie: No spoko tylko nie wzywajcie policji nie chce iść siedzieć za takie coś. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 865 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi