Skocz do zawartości

Zablokowane [TEMAT ZAMKNIĘTY]Odwołanie od warna: GENERAL

GENERAL ALADEEN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: @   GENERAL ALADEEN
Powód Warna: Plagiat

Kto nadał ci warna?: @  blaze

Opis sytuacji: Coś spóznione reakcje i ostrzeżenie przez  moderatorów oraz Opiekuna redakcji. Tymbardziej temat już troche wiśiał  a teraz nagle został usunięty. Każdy z użytkowników i administracji sie wypowiedział co do tematu i dał like.

@ Mrs.Ana wcześniej też sie wypowiedziała i nie miała zastrzeżeń to samo @  blaze @  kajusia też sie wypowiedzieli wcześniej i nie dali warna.  A teraz nagle @  blaze chce sie popisać że jest dobrym modem i dał ostrzeżenie.

Ps: Chciałem troche ożywić redakcje żeby każdy miał co poczytać. Tymbardziej w temacie napisałem że kumpel mi pomagał.

283580362_Screenshot2022-07-19at21-28-21GENERALALADEEN-PsychaSiada_pl.png.ebed07de169c95b2119a20b4e5d88cdb.png

1379935698_Screenshot2022-07-19at21-27-47blaze-PsychaSiada_pl.png.883afd8f238a393c0228364873be77ac.png

Zródło moje: https://www.therichest.com/lifestyle/15-surprising-things-men-are-attracted-to-that-we-dont-realize/

@ BoxdeL No ok plagiat to plagiat tylko niestety nie macie tego w regulaminie forum. Także ten tego warn niesłuszny. ;)

@ Mrs.Ana ale niestety nie macie tego w regulaminie forum Znalazłem tylko to:

1.8 Użytkownik ma prawo do umieszczania linków do stron zewnętrznych wobec Forum w działach i miejscach do tego przeznaczonych. 

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Lubie to ! 1
  • BAN ! 1

spóźniona ale słuszna.

od razu powinieneś dostać warna 

Jeżeli chcesz ożywić forum wymyśl coś swojego

Plagiat to Plagiat

image.png

image.png

• Lubie to ! 1

Reakcja jest słuszna. Po otrzymaniu informacji, iż przekopiowales artykuł z innej strony 

Ja z początku myślałam że to wszystko przetłumaczyłes układając, dopiero @  kajusia  napisała komentarz wraz z całym artykułem i niestety jest to plagiat. Dosyć że inna strona podana to jeszcze Twój komentarz, trochę oleju w głowie proszę mieć. 

https://demotywatory.pl/4673726/10-rzeczy-ktore-pociagaja-i-przyciagaja-facetow

NIestety spóźniona reakcja z mojej strony, ale musiałam również przeanalizować wszystkie fakty, tak samo jak z innymi osobnikami tutaj związanymi. 

Więc osoby mi pomagające świetnie się spisały, za co dziękuję! 

TO ja zgłosiłam post i @  blaze zareagował.

WWszystko jest w regulaminie redakcji! Zapraszam podpunkt został dopisany już dawno! @   GENERAL ALADEEN zapoznaj się 

Screenshot_2022-07-19-22-20-43-455_com.android.chrome.jpg.c8d13990d332902a63045670d0674746.jpg

Edytowane przez Mrs.Ana

czekałem na to :

image.png
to teraz tak:
Plagiat jest zabroniony i to już nawet nie chodzi o forum bo to przestępstwo

po drugie:
image.png

• Lubie to ! 1
  • Rzyganko 1

Witam, wypowiem się w tym temacie, ponieważ sam osobiście zgłosiłem @ Mrs.Ana  na messengerze wszelkie dowody, że jest to czysty plagiat i powinien być usunięty. W skrócie jesteś beztalenciem, które kopiuje angielskie tematy, tłumaczy je, a po chwili wstawia na forum dając link do BŁĘDNEGO ŹRÓDŁA, ponieważ dałeś do innej stronki źródło niż z której to skopiowałeś. Według mnie powinieneś dostać bana za plagiat, a nie ostrzeżenie, nie pozdrawiam.

Mam nadzieję, że takiego głupstwa będzie mniej, a Ty w końcu zrobisz coś samodzielnie, a nie bezczelnie przekopiujesz i dasz sobie link do innej strony. 

Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne, a ja będę z chęcią czytał Twoje kolejne pracę o ile będziesz miał czelność je wrzucać. 

• kekw 1

"Piękny świat, lubię zapomnieć, że zło nas dosięga
Wystarczy łza, czujności brak nigdy nie zwycięża"

2 minuty temu, BoxdeL napisał:

czekałem na to :

image.png
to teraz tak:
Plagiat jest zabroniony i to już nawet nie chodzi o forum bo to przestępstwo

po drugie:
image.png

No spoko tylko nie wzywajcie policji nie chce iść siedzieć za takie coś.:Sadge:

• kekw 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie