Romy 73 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Twój Nick: no more love Nick Oskarżonego: Tabun czy jakoś tak sie wabi Powód: brak reakcji na wyzwiska gracza sxn + niestosowanie się do taryfikatora kar (upomnienie za gsj i następnie kick, gdzie DeNashi dostał z bomby 24h, 1.30 Obrażanie graczy, przeklinanie, prowokacje [5MIN - 1H] "1.28 rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS) [12h, 1dzień, tydzień, perm]" Data: przed chwilą 21:25 coś takiego Dowód: logi, ssow nie ma bo csa mi wyjebalo przez neta Edytowane 19 Lipca 2022 przez Romy Wave 3 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 @ BoxdeL ciebie sie cos tyczy Przez blaze, 20 Lipca 2022 Bezsensowny post, następnym razem użyj opcji zgłoś. Edytowane 20 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romy 73 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Opiekun pilnujący porządku nie patrząc się na czat? Brzmi zabawnie . Nawet jeżeli jesteś opiekunem i robiłeś coś w ftp nie zmienia to faktu, że nie zastosowałeś się do taryfikatora a po coś on chyba jest co nie? Nawet jeżeli to byłaby moja decyzja po prostu byłoby to upomnienie słowne/pouczenie, żebyś na przyszłość stosował się do niego czy coś w tym stylu a nie od razu degrad. Ale i tak szacun za czytanie u@, bo są asy w administracji co udają, że u@ nie widzą, ale to temat na osobną skargę xDD. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNashi. 31 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Romy Wave napisał: Opiekun pilnujący porządku nie patrząc się na czat? Brzmi zabawnie . Nawet jeżeli jesteś opiekunem i robiłeś coś w ftp nie zmienia to faktu, że nie zastosowałeś się do taryfikatora a po coś on chyba jest co nie? Nawet jeżeli to byłaby moja decyzja po prostu byłoby to upomnienie słowne/pouczenie, żebyś na przyszłość stosował się do niego czy coś w tym stylu a nie od razu degrad. Ale i tak szacun za czytanie u@, bo są asy w administracji co udają, że u@ nie widzą, ale to temat na osobną skargę xDD. Tak tylko Ciebie poprawie, że nie tylko udają, a ich wytłumaczeniem nie widzenia u@ jest "Gram" a później ludzie się spinają że admini nie istnieją tam i że rozdają flagi byle komu 😝 EDIT: Wyjątkiem jaki dotychczas zauważyłem jest @ Orvvzmxx Edytowane 21 Lipca 2022 przez DeNashi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romy 73 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 8 minut temu, BoxdeL napisał: to tak wyjaśniając twoją tezę nikt mi nie zgłosił sam nie widziałem żeby coś pisał jakie tu jest nie stosowanie się do taryfikatora ?? jeżeli admin nie ma czasu na u@ bo "Gra" to od razu dział skargi i skarga :) Admin jest dla Graczy nie dla Gracza Takie, że byłeś nad wyraz litościwy i zamiast upomnienia i następnie kicka za gsj powinien być od razu ban, o ile upomnienie n y@@ jeszcze rozumiem tak tego kicka z powodem "gsj" już nie. Skoro najpierw upominacie to zmieńcie w regulaminie z "1.28 rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS) [12h, 1dzień, tydzień, perm]" na --> "1.28 rozpędzanie się na duckach (SGS/GS/GSJ/BGS) [upomnienie, kick, ban 1dzień, tydzień, perm]". Powiedz mi po co w ogóle jest ten taryfikator, skoro i tak kicki, bany nadajecie według własnego uznania? Najlepiej go wyjebać i będzie po problemie, zostawić tylko co można a czego nie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Oczywiście BoxdeL zawinił nie stosując się do taryfikatora kar, za co otrzymuje ostrzeżenie słowne. Każdy admin ma obowiązek według niego nadawać kary, aby potem nie było niejasności że gracz 1 otrzymał mniejszą karę niż gracz 2, a złamali tak samo regulamin. Dlatego gracz sxn dostaje podobną karę za łamanie regulaminu na 24h. Co do reszty postów - admin nie ma obowiązku czytać całego czatu bo wiadomo że jeśli jest jakiś spam to ciężko coś w nim znaleźć. Dlatego najlepszą opcją jest pisanie na u@, ponieważ jest bardziej widoczne na czacie i admini mogą szybciej reagować. Co do adminów ignorujących czat+u@ - proszę napisać osobną skargę z nickami owych adminów, abym mogła przyjrzeć się bardziej tej sprawie. Jest to nieakceptowalne że osoba pełniąca taką funkcje woli grać, zamiast zająć się osobami łamiącymi zasady serwera. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi