Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kajusia 1 862 Opublikowano 19 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W dzisiejszym wywiadzie przyjrzymy się naszej gwiazdce @ Orvvzmxx !!! @ kajusia - Redaktor @ Orvvzmxx - Piękna dama Hejka, zgłosiłaś się do wywiadu. Odpowiesz mi na kilka pytań? Hejka, z przyjemnością. No to zacznijmy od początku. Jak masz na imię, ile liczysz wiosen i dlaczego akurat orvvzmxx? Skąd pochodzisz? Mam na imię Julia i pochodzę z małego miasta pod Warszawą, ale nie będę zdradzać konkretnej miejscowości. Mam 19 lat, które skończyłam w maju a moja nazwa wzięła się od słowa orgazm. Została wymyślona na spontanie podczas z jednej rund, które grałam na starym serwerze tylko zamiast ,,ga,, zamieniłam to na ,,vv,, i dodałam podwójne x. Wydaje mi się, że niektórzy użytkownicy skojarzyli sobie tą nazwę co mnie nie dziwi i brawo za kreatywność.😁 Orgazmiczna nazwa! Na jakim kierunku się uczysz? Opowiesz coś o nim? Wiążesz z tym przyszłość czy masz zupełnie inne plany? Po wakacjach wybieram się do IV klasy I jestem na kierunku weterynaryjnym. Klasę łączę z kierunkiem turystyki jest nas bardzo malutko, bo tylko 13 a bynajmniej tyle zostało porównując I klasę i 41 osób w niej😆. W przeciwieństwie do moich koleżanek z grupy, tak planuję iść dalej chcę być Panią weterynarz i udać się na studia do Poznania po skończeniu technikum. Oo to już wiem kto mi będzie zwierzaki szczepił! Jaki jest twój ulubiony zwierzak? Boisz się jakichś zwierząt? Masz praktyki w gabinecie weterynaryjnym? Jak to tam wygląda? Przeżyłaś tam jakieś ciężkie doświadczenie? Będę szczepić! Hmm wiesz Co nie mam ulubionego zwierzaka, ale od kilku lat chciałam mieć u siebie szczury, żółwia lub jeżyka czy nawet świnkę miniaturkę. Tak boję się panicznie pająków, ale te niektóre kolorystykę mają obłędną. Praktyki zaczęłam już w II klasie i na samym początku wyglądało to ciekawie, bo gdy przyszłam 1-go dnia i zajmowałam się małą wiewiórką a 3-go przyjechał mały warchlaczek. Kolejne praktyki jakie miałam w III klasie to nic specjalnego poza psami i kotami, ale dużo z tego wyciągnęłam. Najbardziej pamiętam sytuacje z tego roku w marcu… przyjechał labrador nie pamiętam już co mu dolegało. Nie mógł chodzić na tylnie łapy i był podpięty pod cewnik, leżał tak 3 dni aż w końcu przyjechali właściciele i poddano psa eutanazji. Byłam przy tym jak go usypiano to tak bardzo bolało… płakałam bardziej niż sami właściciele, ale wydaje mi się, że nie chcieli się za bardzo przy wszystkich rozklejać. To był najgorszy czas, tyle zwierząt zeszło na moich oczach… Ojeju to przykre . Ja tez się boje pająków, są takie włochate i obrzydliwe. Masz jakieś zainteresowania? Bardzo... wiesz co, rysuję i to jest moim zainteresowaniem od dzieciaka. Mogłabyś pokazać nam jakieś przykładowe rysunki? Co najczęściej rysujesz? Najczęściej są to zwierzęta, najlepiej mi się je rysuje, ale znajdzie się też czas na coś innego😅. Śliczne prace! Jak zaczęła się twoja historia z CSem? Z jakiej sieci do nas przyszłaś? Moja historia z CS’em wyglądała tak, że któregoś dnia gdy siedziałam z chłopakiem powiedział abym pobrała pewną gierkę. Tak też zrobiłam, na początku nie byłam jakoś mega dobrze nastawiona, ale po paru dniach siedziałam w niej codziennie. Na początku wchodziłam na pierwsze lepsze serwery nie zwracając nawet uwagi na ich nazwy aż w końcu trafiłam na Jastrzębie i zielonego, który komentował najwięcej na mikro. Zostałam tam można powiedzieć, że do samego końca. Teraz znajduję się tutaj z wami wszystkimi a to dzięki tobie❤️. Kochana . Nadal jesteś w związku? Jaki jest twój typ mężczyzny? I jakie cechy powinien posiadać twój przyszły mąż? Nie, nie jestem już w związku i widzę, że nie szybko do tego bym była. Uwielbiam brunetów mam do nich słabość, pamiętam natomiast, że w podstawówce miałam inaczej i wolałam blondynów. Teraz bruneci najlepiej z ciemnymi oczami, lubię tatuaże u chłopaka( byle nie za dużo haha), ale takie spontaniczne niż te, które miałyby mieć jakiś konkretny przekaz. Nie przepadam za chłopakami, którzy są przesadzenie umięśnieni jakoś nie podoba mi się to grr. Hmm napewno lojalny, uczuciowy/czuły, troskliwy i wspierał gdy tego potrzebuje a nie, że ma to działać w jedną stronę. Żeby starał się rozumieć rzeczy, które mi przeszkadzają niż jakby miał je olać. Życzę ci abyś w końcu znalazła swojego szerszenia . Jakich cech u ludzi nie lubisz? A jakich cech nie lubisz w sobie? Myślisz, że byłabyś w stanie je zmienić? Dziękuję😅 Takich, którym od pieniędzy z mózgu robi się woda i muszą wszędzie chwalić się tym a krytykować tych, którzy nie mogą sobie na to pozwolić lub zaprzepaścili szansę na to. Nie lubie hipokrytów po prostu śmieszą mnie. Jeśli chodzi o mnie to szybko się denerwuję i dużo rzeczy mi przeszkadza oraz nie każdy rozumie obrażanie się dla beki😅sama tego nie pojmuje, ale tak robię i no.. Ah tez nie lubię takich typów. Grasz w jakieś gry oprócz Csa? Wiesz co jak było z kim to graliśmy w minecraft’a, ale ludzie sie wykruszyli i cs jest jedyną grą w, którą gram. Rozumiem, jakie masz plany na przyszłość? kto według ciebie zasługuje na miano miss i mister forum? Razem z przyjacielem chcemy wyjechać do Hiszpanii, ale to gdy skończę studia narazie możemy latać tak turystycznie haha. Hmmm ciebie nie docenili uważam, że ty a ja jestem zaraz po tobie XD a na mistera mianowałabym tego pajaca @ Bombel Masz jakiegoś zwierzaka? opowiedz nam cos o nim! Przez 16 lat i od początku kiedy się urodziłam miałam kundelka, sunie. Zmarła podczas operacji wycinania raka.. Teraz od ponad 4 lat mam sunię shih tzu tricolor. Mega rozpieszczona psina, ale kochana i nieufna do ludzi. Jak pani 😅😂 dobra teraz przejdziemy do szybkich strzałów! bialy czy czarny złoto czy srebro psy czy koty cs 1.6 czy cs go spodnie czy spodnica proste wlosy czy krecone tt czy ct slodki czy slony okej to przejdzmy do "kogo z forum...?" zabrałabyś na randkę ? nie chodzę na randki, ale tak o by się spotkać wzięłabym @ Bombel lub @ kvbuś poprosiłabyś o rade? @ Patka_ zaprosiłabyś na noc ? @ kajusia z @ Wieczorek44 uważasz za osobę wartą poznania ? @ zielony XDDDD i ten koczkodan @ spalony pet zabrałabyś na melanż? ostatnio słaby z ciebie zawodnik ale cho @ kajusia , @ Gremar i @ Maniek najbardziej nie lubisz? zostawię to bez komentarza XD chciałabyś poznać bliżej? @ d1mple Dziękuję kochana za wywiad! Chciałabyś jeszcze dodać coś od siebie do użytkowników forum? Ja również dziękuje piękna. Chciałabym pozdrowić wszystkich użytkowników i powiedzieć, aby spełniali swoje marzenia i nie przejmowali się tym co mówią inni, tylko robili to co kochają i szli tak jak im serce podpowiada.❤️ Jeżeli ty też chciałbyś udzielić wywiadu, zgłoś się w zapisach!! https://psychasiada.pl/topic/471-zapisy-do-wywiadu/#comment-11786 1 2 13 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 fajny wywiadzik i przyjemnie sie go czyta leci plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 031 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Pajaki sa zajebiste, nie ma co sie bac. Nie no fajny wywiadzik dziewczyny, pozdrawiam! Dobra robota! 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 To dlatego tyle śpisz. Rysujesz kogoś i śnisz o nim. A sądziłem, że ja jestem tym idealnym kandydatem na męża dla ciebie. Też dużo spać lubię. Gratulacje dla was za czas poświęcony na napisanie tego wywiadu i oczywiście gratulacje talentu do rysowania. 2 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka_ 173 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 super robota dziewczynki! ❤️ a po rady zawsze do Cioci Patki 🤪 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Świetny wywiadzik i fajne ulepszenie na koniec! :o Hiszpania najlepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 cudownie jak zwykle, kaja top 1 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Bardzo fajny wywiad więcej takich 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Maniek 811 Opublikowano 20 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Idziemy na melanż ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Skoro mieszkasz pod Warszawą to wiadomo czemu chcesz mieć szczury w domu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi