Troll 900 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Ciekawostki o psach 1.Psy i ludzie mają ten sam rodzaj snu REM, więc psy mogą mieć sny. Ruchy, które pojawiają się podczas snu, są oznakami że twoje zwierzę śni. 2.Szczenięta mają 28 zębów, a dorosłe psy 42. 3.Psy w oczach zawierają specjalną membranę, która pozwala im widzieć lepiej w ciemności. 4.Kiedy szczeniak się rodzi, jest ślepy, głuchy i bezzębny. 5.Psy mają 319 kości. Dla porównania człowiek ma tylko 206 kości. 6.Najmniejszy żyjący pies pod względem długości to chihuahua, który zmierzył 15,2cm 7.Bernardyn jest najcięższą rasą psów na świecie. 8.Najstarszy pies świata zmarł w wieku 29 lat. 9.Psy mają 13 grup krwi, konie 8, krowy 9 a ludzie tylko 4. 10.Największą rasą psów jest Wilczarz irladzki. 11.Według pewnych badań 45% psów śpi w łóżku właściciela. 12. Zmysł zapachu u psa jest o 10 tysięcy do 100 tysięcy razy mocniejszy niż u ludzi. 13.Psy potrafią lokalizować źródło dźwięku w ciągu 6 setnej sekundy, używając swoich obracanych uszów 14.Francuskie pudelki nie pochodziły z Francji, ale z Niemiec. 15.Psy potrafią zauważyć, kto dla ich opiekuna był niemiły i umieją chować urazę. źródła https://fajnepodroze.pl/ciekawostki-na-temat-psow/ Edytowane 17 Lipca 2022 przez Troll 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) 30 minut temu, Troll napisał: 6.Najmiejszy żyjący pies pod względem długości to chihuahua, który zmierzył 15,2cm Zjadłeś N w słowie najmniejszy. 30 minut temu, Troll napisał: 14.Francuzkie pudelki nie pochodziły z Francji, ale z Niemiec. Francuskie Tak to nie mam się do czego doczepić, chociaż ostatnio ktoś już ciekawostki o psach dawał. ps. Zluzujcie z tymi ciekawostkami, bo zaraz nikt tego czytać nie będzie. Mógłbyś też jakiś grafiki podrzucić od czasu do czasu, żeby przyjemniej to wyglądało. @ Mrs.Ana Chyba się chłopak o redaktora stara. Edytowane 17 Lipca 2022 przez Adrian. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 21 minut temu, Adrian. napisał: Zjadłeś N w słowie najmniejszy. Francuskie Tak to nie mam się do czego doczepić, chociaż ostatnio ktoś już ciekawostki o psach dawał. ps. Zluzujcie z tymi ciekawostkami, bo zaraz nikt tego czytać nie będzie. Mógłbyś też jakiś grafiki podrzucić od czasu do czasu, żeby przyjemniej to wyglądało. @ Mrs.Ana Chyba się chłopak o redaktora stara. błędy poprawione :> 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Ukradłeś mi moją prace z ciekawostek co robiłem w tam tym roku tylko to jeszcze przed tym jak miałem własną sieć i przed tym jak trafiłem tu na forum. Tu daje dowód: https://alkoskill.pl/topic/7647-ciekawostki-o-psach/ mojej pracy z tamtego roku. Trochę mi przykro że skopiowałeś i dodałeś tylko zdj.:( Przez Gość, 19 Lipca 2022 Nikt nie ukradł Ci pracy, przedstawiłeś dowody, które nie pokrywają się z tym o co oskarżasz daną osobę. On dodal 15 ciekawostek, ty 8 w swej pracy. Po za tym ciekawostki są ogólnodostępne, a więc mogliście brać z tego samego źródła! Powodzenia i proszę sprawdzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 17.07.2022 o 22:25, DmitrijSzojgu napisał: Ukradłeś mi moją prace z ciekawostek co robiłem w tam tym roku tylko to jeszcze przed tym jak miałem własną sieć i przed tym jak trafiłem tu na forum. Tu daje dowód: https://alkoskill.pl/topic/7647-ciekawostki-o-psach/ mojej pracy z tamtego roku. Trochę mi przykro że skopiowałeś i dodałeś tylko zdj.:( A jak tak to sory w kazdej chwili @ Mrs.Ana możesz usunąć temat bo nawet nie wiedzialem ze jest o psach @ DmitrijSzojgu nawet nie wiedzialem ze zrobiłeś taka prace i że jest takie forum Edytowane 19 Lipca 2022 przez Troll Przez Gość, 19 Lipca 2022 Pamiętaj, aby nie spamić , tylko edytować poprzednie swoje wypowiedzi. Aktualnie sprawdzam, czy pokrywa się z Jego starym artykułem, jeżeli nie, to zostaje. Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi