Skocz do zawartości

Zablokowane #57 Psycho pytanie dnia

Gość
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Gość zmienił(a) tytuł na #57 Psycho pytanie dnia

Osoby nie radzące sobie z własną psychiką ;) Nie ma co myśleć tylko trzeba potępiać, bo robienie sobie krzywdy przez jakiś problem(czesto drobny) jest bardzo słabe ;)

• Lubie to ! 1

Znam takie osoby, które "próbowały" to zrobić.

Warto im pomóc, nie warto tego robić.

Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie!

KLIK

A kitku lubisz?

KLIK

image.jpeg

Bardzo ciekawe pytanie.Stany depresyjne to teraz częstą domena u ludzi i popełnia się dużo samobójstw. Dlatego sądzę że warto cieszyć życiem 🤩🤩🤩  

W swoim życiu spotkałam (w mojej opinii) za dużo takich ludzi. Są to ludzie, którzy nie potrafią sobie poradzić z własnymi problemami, przytłacza ich to z każdym dniem coraz bardziej a życie zaczyna być męczące. Są z jednej strony tchórzliwymi desperatami a z drugiej odważnymi ludźmi z determinacją w dążeniu do celu (śmierci). Tacy ludzie zupełnie inaczej patrzą na świat, trzeba o tym pamiętać. Cieszę się, że uratowałam w porę swojego przyjaciela i mogę teraz patrzeć jak znowu cieszy się życiem, pracuje i powoli wychodzi na prostą :loveit:

Imo są to ludzie gnębieni przez osoby trzecie lub nie potrafiący radzić se z problemami, gdzie męczy ich to z dnia na dzień coraz bardziej siadając na psychikę i prowadząc zarówno do chorób psychicznych lub samobójstwa.

image.png.531a06de17e75d3b9bfc94a0f673599d.png

image.png.4e634b795eb5c2183a4a6feed301a3a1.png

Z jednej strony uważam, że są to tchórze, którzy boją się stawiać czoła życiu, a z drugiej strony wiem, że  oni nie mają wyboru, potrzebują pomocy, bo jak normalny człowiek ma z czymś ciężko to z tego wyjdzie, ale osoba po tak wielkich przejściach nie powie, że potrzebuje pomocy, jej po prostu trzeba pomóc imo

• LOVE <3 1

original.gif

Przykre to gdy osoby lub sytuacje doprowadzają czlowieka do takiego czynu. Wybierają najłatwiejszy sposób pozbycia sie problemu, bo są tak zniszczeni życiem, że sà pewni tego, że sobie nie poradzą, tymbardziej sami gdzie nie proszą często o pomoc. Zamykają się na świat dlatego uważam, że powinniśmy zwracać uwage na swoich bliskich i przyjaciół, aby nie musieli się martwić, że zostana sami…

Osoby zdesperowane lub zmuszone. 

Tylko osoba mocna psychicznie to zrobi 

b_350_20_000000_000000_ff0d0d_ffffff.png

Zapraszam na serwer 4FUN

IP: 51.38.150.201:27015

Osoba nieradząca sobie z psychiką, problemami...

Takim osobą trzeba pomagać zanim popełnią największe głupstwo.

Zdrowy człowiek nigdy nie zrozumie chorego.

Nie mi oceniać, aż taki akt desperacji.Jedeni napiszą, że to tchórzostwo. Drudzy, że to  odwaga. Wiele czynników ma na to wpływ.Srodowisko w którym żyjemy, brak perspektyw na lepsze życie. Depresja, która dotyka coraz  młodszych ludzi. Ogólnie smutne pytanie, ponieważ każde życie jest ważne.

trzeba im pomagać!  to większość ludzi cierpiąca na depresje i stany lękowe więc sobie nie radzą z problemami i popełniają samobójstwa 

2010545241_BuszidoTHC.gif.da6b4a6accfa38f2214092c08492b3ad.gif

•  kajusia zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie