Gość Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Co myślisz o samobójcach? Edytowane 17 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Osoby nie radzące sobie z własną psychiką Nie ma co myśleć tylko trzeba potępiać, bo robienie sobie krzywdy przez jakiś problem(czesto drobny) jest bardzo słabe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo 29 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Im więcej samobójców, tym mniej samobójców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Selekcja naturalna. Dzięki nim społeczeństwo w jakimś % staję się lepsze. Dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Znam takie osoby, które "próbowały" to zrobić. Warto im pomóc, nie warto tego robić. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Bardzo ciekawe pytanie.Stany depresyjne to teraz częstą domena u ludzi i popełnia się dużo samobójstw. Dlatego sądzę że warto cieszyć życiem 🤩🤩🤩 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 W swoim życiu spotkałam (w mojej opinii) za dużo takich ludzi. Są to ludzie, którzy nie potrafią sobie poradzić z własnymi problemami, przytłacza ich to z każdym dniem coraz bardziej a życie zaczyna być męczące. Są z jednej strony tchórzliwymi desperatami a z drugiej odważnymi ludźmi z determinacją w dążeniu do celu (śmierci). Tacy ludzie zupełnie inaczej patrzą na świat, trzeba o tym pamiętać. Cieszę się, że uratowałam w porę swojego przyjaciela i mogę teraz patrzeć jak znowu cieszy się życiem, pracuje i powoli wychodzi na prostą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNashi. 31 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Imo są to ludzie gnębieni przez osoby trzecie lub nie potrafiący radzić se z problemami, gdzie męczy ich to z dnia na dzień coraz bardziej siadając na psychikę i prowadząc zarówno do chorób psychicznych lub samobójstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penelopa 101 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Z jednej strony uważam, że są to tchórze, którzy boją się stawiać czoła życiu, a z drugiej strony wiem, że oni nie mają wyboru, potrzebują pomocy, bo jak normalny człowiek ma z czymś ciężko to z tego wyjdzie, ale osoba po tak wielkich przejściach nie powie, że potrzebuje pomocy, jej po prostu trzeba pomóc imo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Przykre to gdy osoby lub sytuacje doprowadzają czlowieka do takiego czynu. Wybierają najłatwiejszy sposób pozbycia sie problemu, bo są tak zniszczeni życiem, że sà pewni tego, że sobie nie poradzą, tymbardziej sami gdzie nie proszą często o pomoc. Zamykają się na świat dlatego uważam, że powinniśmy zwracać uwage na swoich bliskich i przyjaciół, aby nie musieli się martwić, że zostana sami… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapaSmerf 56 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Osoby zdesperowane lub zmuszone. Tylko osoba mocna psychicznie to zrobi Zapraszam na serwer 4FUN IP: 51.38.150.201:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 nie wiem Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Osoba nieradząca sobie z psychiką, problemami... Takim osobą trzeba pomagać zanim popełnią największe głupstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 323 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Zdrowy człowiek nigdy nie zrozumie chorego. Nie mi oceniać, aż taki akt desperacji.Jedeni napiszą, że to tchórzostwo. Drudzy, że to odwaga. Wiele czynników ma na to wpływ.Srodowisko w którym żyjemy, brak perspektyw na lepsze życie. Depresja, która dotyka coraz młodszych ludzi. Ogólnie smutne pytanie, ponieważ każde życie jest ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 trzeba im pomagać! to większość ludzi cierpiąca na depresje i stany lękowe więc sobie nie radzą z problemami i popełniają samobójstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi