kajusia 1 862 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) @ Shock przed wami ze swoimi odpowiedziami! Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć gdyż przychodząc tu znałem już mnóstwo ludzi bo grałem wcześniej na jb z nimi, ale poznałem mnóstwo ludzi na zm i pierwsza osoba to z którą zacząłem gadać to był @ archonek Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? Tu zdecydowanie moja święta trójca najlepszych znajomych z jb: @ Mike Van T @ ventus @ Magus oraz cały Delta Force hehe =D Najbardziej denerwująca osoba na forum to.: @ jeden u zdecydowanie nie przepadamy za sobą ale może kiedyś się to zmieni :P Najbardziej pozytywna osoba? Poznałem wiele osób na tej sieci ale najbardziej pozytywna osoba jaką znam to jest @ Paweł zawsze uśmiechnięty idzie z nim pogadać tylko ostatnio coś mało wbijasz do nas na jb :c Największy pajac na forum? Tu jest duża konkurencja ale @ KOALA daje rade i bardziej bym to odbierał jako pozytywną cechę jego kiedyś go mocno nie lubiłem ale chyba zrozumiałem jego humor i nie wydaje się taki zły. Miss i mister forum? Hehe no to wiadome kociak @ aDk @ PI4SEK (więcej dziewczyn akurat nie poznałem tu na sieci z wyglądu :D) Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Oj to chyba zacne miejsce obejmuje @ szybkigrzesiu z kim ty nie masz kosy na jb ? Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @ Mefistoo pamiętam jak jeszcze rok temu zaczynałeś od strażnika a dziś już władza absolutna xD Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? Nie znam nikogo takiego na forum szczerze mówiąc myślałem naprawdę długo nad odpowiedzią ale lepiej zostawić puste miejsce jak szukać kogoś na siłę :) Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Tu się nawet nie zastanawiałem jest to @ POLKES pomimo tego że się już tak nie udziela jak kiedyś dalej znajduje czas pomimo swoich obowiązków. Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Boski Z Polski Pomimo, że go nie znam przeglądając forum udziela się wszędzie i daje sobie z tym radę. Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Myślę że jest to @ Mrs.Ana . działy redakcji opieka nad nimi czas poświęcony ku temu daje efekty. Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? Pakuj się @ Mike Van T Lecisz 1 klasą w kosmos liniami Rocket :D. A tak poważne to do Las Vegas możemy lecieć weźmie się jeszcze parę osób i będzie Kac Vegas xD Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? @ Eziekk awansował bym cię na Admina JB byś miał motywację do gry i bez ciebie jb to nie takie samo xD Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Najbardziej to mi brakuje go moda dd2 lub jakiegoś 4maps. Najlepszy komunikator na sieci? Discord zdecydowanie za funkcjonalność jego w porównaniu do Ts3. Najlepszy serwer na sieci? No wiadome że JB kocham ten serwer i mam nadzieję że będzie stał przez następne lata by było do czego wracać. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nie ma tu takiej osoby wiem że mnie dużo ludzi nie lubi ale ja jestem osobą która stara się rozwiązywać wszystkie konflikty na bieżąco i nie tworzyć ich Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Co do administracji forum nie widzę zastrzeżeń starają się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki wiadomo nie są to roboty i wszystkim zdarza się coś nie tak zrobić. Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @ Magus jednego jestem pewien beka była by ze wszystkiego co byśmy spotkali XD Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? Z całą kadrą Jb jakieś 11 sklepać i zagrać nie było by to głupie admini, strażnicy, opiekunowie, właściele vs gracze taki kosmiczny mecz @ snuffy widział bym jako kapitana na pewno Wybrałabyś się na alko-libacje? @ Speedy wszyscy na jb mówią że 1 piwo i po speedym sprawdził bym to xD Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Nigdy nie napisałem tam nawet wiadomości więc najlepiej mi się gada z takim gościem jak @nikim Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? Wiadome że z @ Wtykson XD Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ szybkigrzesiu Top Chef? @ prudziak ugotował byś mi coś pysznego potem xD Gwiazdy tańczą na lodzie? @ Eziekk Trudne sprawy? @ Virgil Następny odcinek by się nazywał Trudne sprawy na Zombie Mod xd Twoja twarz brzmi znajomo? @ nzy Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ Mike Van T Liczę na ciebie i pamiętaj dla widza ma być daj z siebie 20% xD Edytowane 15 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock 137 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Dzięki za możliwość wzięcia udziału w zabawie :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOALA 28 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 4 godziny temu, Mrs.Ana napisał: Największy pajac na forum? Tu jest duża konkurencja ale @ KOALA daje rade i bardziej bym to odbierał jako pozytywną cechę jego kiedyś go mocno nie lubiłem ale chyba zrozumiałem jego humor i nie wydaje się taki zły. Nie no @ Shock masz skakane za to na zombie modzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 @ Shock - Cieszę się, że znaleźliśmy szybciutko wspólny język pozdro klanowiczu 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 132 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 @ Shock i to się rozumie 10 godzin temu, Mrs.Ana napisał: Najlepszy komunikator na sieci? Discord zdecydowanie za funkcjonalność jego w porównaniu do Ts3. 1 Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi