wiktortokox 89 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nick: wiktor Czego dotyczy propozycja: zmiany w chatboxie Co by wprowadziła: mozliwosc scrollowana chatu gdy ma sie bana Opis: osoba zbanowana miala dostep do rozmow, poniewaz nie jest w stanie napisac odwolania 5 1 wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 721 Opublikowano 13 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 uwazam, ze to dobra propozycja tylko @ Technik Forumczy jest to wykonalne? @ Wujek Staliś @ Cycu ;] @ Oshee Osoba ktora ma bana na chatbox, chcac sie odwolac, lub napisac skarge na innego uzytkownika za np "prowokacje" - nie ma dostepu do chatboxu by wyciagnac dowody. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) Jest to średni pomys, uważam że lepiej by było ogólnodostępne archiwum i to po pewnym czasie. Nauczyłam się po poprzednich forach, że jest to błąd iż osoba zablokowana może czytać istniejący czat. @ turki geng @ wiktortokox zazwyczaj wywoływały się z tego konflikty, bo ktoś się odwołując widział wpisy osób następnych i przywoływał jakieś głupie wpisy. Uważam, że w takich sytuacjach powinno się ochłonąć i nie mieć wglądu wgl w psychoboxa. Ludzie zbyt impulsywnie podchodzą w pewnych sytuacjach. :) Edytowane 13 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 603 Opublikowano 13 Lipca 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) Jak dla mnie propozycja na + Ride i wiktor mnie mają racje @ Mrs.Ana jak już piszesz, że to jest błąd bo wiesz to z doświadczenia, to napisz na czym polega ten błąd bo teraz możemy tylko się domyślać o co chodzi. Edytowane 13 Lipca 2022 przez turki geng 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktortokox 89 Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Co zmienia to ze mozna przeczytac czat skoro po banie i tak mozna to zrobic scrollujac go? wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Wydaję mi się, że ten pomysł jest bardzo strzałem w kolano. Po to jest blokada czatu, by użytkownik nie miał możliwości wglądu w niego. Jest też druga strona medalu: można (chyba) zmienić działanie aplikacji, by widzieć czat, ale nie móc pisać, tylko że to jest w tym momencie nie fair w stosunku do osób, wcześniej zablokowanych. Rozumiem, że blokady powodują wiele frustracji, ale przecież tak ma działać blokada. To samo dzieje się z ilością ostrzeżeń na forum (70%) tracisz dostęp do forum na czas określony, tak samo autor aplikacji zrobił, by nie było możliwości widać chatu. 5 dych i zmienię działanie aplikacji Jestem neutralny co do propozycji. Jak wyżej wspomniałem 5 dych i zmienię działanie blokady. @ mihuj jestem technikiem nie moderatorem/administratorem. Wykonuje zlecenia, jak otrzymuję. Zaproponowałem wyżej swoją sugestię. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Cycu ;] 234 Opublikowano 13 Lipca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Powiem tak, ogólnie to wspominałem o tym komuś z administracji, żeby było łatwiej i lepiej, zmienić na zwykłego ChatBox'a a nie CB +, bo w CB + nie ma zarejestrowanych historii blokad które minęły, są tylko te aktywne + łatwiejszy dostęp do wszystkiego do archiwum itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 721 Opublikowano 13 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 2 minuty temu, Oshee napisał: Wydaję mi się, że ten pomysł jest bardzo strzałem w kolano. Po to jest blokada czatu, by użytkownik nie miał możliwości wglądu w niego. Jest też druga strona medalu: można (chyba) zmienić działanie aplikacji, by widzieć czat, ale nie móc pisać, tylko że to jest w tym momencie nie fair w stosunku do osób, wcześniej zablokowanych. Rozumiem, że blokady powodują wiele frustracji, ale przecież tak ma działać blokada. To samo dzieje się z ilością ostrzeżeń na forum (70%) tracisz dostęp do forum na czas określony, tak samo autor aplikacji zrobił, by nie było możliwości widać chatu. 5 dych i zmienię działanie aplikacji Jestem neutralny co do propozycji. Blokada czatu jest po to, zeby osoby zablokowane nie mogły pisać, a nie czytać, czytac mogą sobie i tak później jak im minie blokada, wiec co za roznica? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 243 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 3 minuty temu, Oshee napisał: Wydaję mi się, że ten pomysł jest bardzo strzałem w kolano. Po to jest blokada czatu, by użytkownik nie miał możliwości wglądu w niego. Jest też druga strona medalu: można (chyba) zmienić działanie aplikacji, by widzieć czat, ale nie móc pisać, tylko że to jest w tym momencie nie fair w stosunku do osób, wcześniej zablokowanych. Rozumiem, że blokady powodują wiele frustracji, ale przecież tak ma działać blokada. To samo dzieje się z ilością ostrzeżeń na forum (70%) tracisz dostęp do forum na czas określony, tak samo autor aplikacji zrobił, by nie było możliwości widać chatu. 5 dych i zmienię działanie aplikacji Jestem neutralny co do propozycji. Czyli twoim zdaniem obiektywna prawda zawsze stoi po stronie moderatora który nadaje blokade? W takim bądź razie usuńmy odwołania od blokady na czatboxa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) @ RIDE! Pomyśl trochę przyszłościowo, osoby zablokowane mogą potem robić burde. Wielokrotnie się z tym spotkałam i uważam, że to że nie mogą pisać i czytać jest jak najlepszym pomysłem. Możecie zrobić inaczej i wrzucić okres próbny, ale raczej nigdy się to nie sprawdza, a w szczególności do osób kontrowersyjnych. Pamiętaj też, że to ma być kara za złe zachowanie. @ RIDE! dlatego proponowałabym archiwum, ale archiwum w ktorym widzi zablokowany tylko wczesniejsze wpisy, bez tych nowszych :) (DO CZASU ZABLOKOWANIA) Edytowane 13 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Przez Cycu ;], 13 Lipca 2022 Nie da się ustawić, by zablokowany widział wpisy tylko do czasu blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 721 Opublikowano 13 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Teraz, Mrs.Ana napisał: @ RIDE! Pomyśl trochę przyszłościowo, osoby zablokowane mogą potem robić burde. Wielokrotnie się z tym spotkałam i uważam, że to że nie mogą pisać i czytać jest jak najlepszym pomysłem. Możecie zrobić inaczej i wrzucić okres próbny, ale raczej nigdy się to nie sprawdza, a w szczególności do osób kontrowersyjnych. Pamiętaj też, że to ma być kara za złe zachowanie. no karą jest zakaz pisania, a faktycznie utrudnia to odwołanie, tak samo musialalem chinczykowi zdjac bana zeby zobaczyc archiwum bo osob zablokowanych nie ma w archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 343 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Według mnie jest to git propozycja, ułatwi to bardzo odwołanie, jeśli dostanie się bana przez kolesiostwo bądź tylko 1 strona wyrwie blokadę łatwiej się będzie wysprzeglic na lamusiaka. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jestem za przyjęciem propozycji. Zbanowany użytkownik powinien mieć podgląd co się dzieje po jego blokadzie. Dla przypomnienia, w wersji incognito można zobaczyć archiwum wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 278 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jeśli istnieje taka możliwość, zostanie to wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi